τεχνολογία

Η LG Electronics έφερε τη σειρά Ultra HD 4K UH650V

Η LG Electronics ανακοίνωσε στην ελληνική αγορά τη σειρά τηλεοράσεων UH650V με διαθέσιμα μοντέλα στις 43, 49 και 55 ίντσες και τεχνολογία HDR PRO που προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης.
 Τα νέα μοντέλα της σειράς διαθέτουν τη λειτουργία ColorPrime Pro προσφέροντας εντυπωσιακή εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας στους χρήστες με διευρυμένη και εμπλουτισμένη γκάμα χρωμάτων. Η σειρά στις 55 ίντσες διαθέτει την τεχνολογία LG Ultra Luminance, η οποία ενισχύει εξαιρετικά την αντίθεση μεταξύ των σκούρων και των φωτεινών περιοχών, ενώ η λειτουργία Local Dimming στις 55 ίντσες, επιτρέπει τη «διαίρεση» της οθόνης σε διάφορες μονάδες, προσαρμόζοντας το φως για πιο έντονο μαύρο χρώμα. Επίσης, μέσω του χαρακτηριστικού 3D Color Mapping, η φυσική απόδοση των χρωμάτων γίνεται με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια.
Ο πρωτοποριακός Ultra Slim σχεδιασμός και το επιβλητικό Metallic Design αναβαθμίζει τόσο την εμπειρία ψυχαγωγίας των καταναλωτών όσο και τον προσωπικό τους χώρο με το πάχος των τηλεοράσεων να ελαχιστοποιείται. Στο κομμάτι του ήχου η λειτουργία Ultra Surround επιτρέπει σε ένα συμβατικό δικάναλο ηχείο να λειτουργεί ως ένα εικονικό επτακάναλο ηχείο, ενισχύοντας την 4Κ εμπειρία θέασης αφού ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στην τεχνολογία Ultra Surround sound. Ολοκληρώνοντας την απόλυτη οικιακή εμπειρία ψυχαγωγία, η νέα σειρά τηλεοράσεων συμπεριλαμβάνει την πλατφόρμα webOS 3.0, για ακόμα πιο απλή και συναρπαστική χρήση διαθέτοντας αναβαθμισμένες επιλογές και διευρυμένο περιεχόμενο.

About Freegr network

Από το Blogger.