ειδήσεις

Η AOC παρουσιάζει δύο νέες premium οθόνες 4K UHD

Η AOC προσθέτει δυο νέες premium οθόνες 4K UHD στη βραβευμένη 77 Series, πρόκειται για την AOC U2777PQU στις 27 ίντσες και την AOC U3277PWQU στις 31.5 ίντσες.
Οι AOC U2777PQU και AOC U3277PWQU είναι εξοπλισμένες αντίστοιχα με υψηλής ποιότητας IPS και AMVA panel, διαθέτουν και οι δύο 4K UHD ανάλυση (3840 x 2160 pixels) καθώς και αναλογία 16:9. Οι οθόνες αναπαράγουν ζωντανές εικόνες με περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο χρώματα (πραγματικό 8-bit+FRC) και το 100% της χρωματικής γκάμας sRGB. Το panel AMVA της AOC U3277PWQU προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χρωματική γκάμα 95% NTSC, για εντυπωσιακά αποτελέσματα. Επιπλέον, η υψηλή ανάλυση των οθονών προσφέρει μεγαλύτερο χώρο στην επιφάνεια εργασίας. Κατά συνέπεια, οι γραφίστες και οι φωτογράφοι μπορούν, για παράδειγμα, να απολαύσουν επί τέσσερις φορές τη λεπτομέρεια μιας ψηφιακής εικόνας χωρίς να χρειάζεται μεγέθυνση ή σμίκρυνση, καθιστώντας πιο ευχάριστη και ακριβής την επαγγελματική επεξεργασία εικόνας.
Παρομοίως, οι χρήστες που εργάζονται με εφαρμογές δεδομένων ή πολλαπλές εφαρμογές, επωφελούνται από τη μεγάλη έκταση της οθόνης, η οποία ενισχύεται περαιτέρω από το σχεδόν χωρίς πλαίσιο panel της οθόνης AOC U2777PQU. Οι ευρείες γωνίες θέασης επιτρέπουν την καλή ομοιομορφία χρώματος από σχεδόν όλες τις γωνίες. Οι δύο οθόνες είναι έτσι κατάλληλες για ρυθμίσεις γραφείου. Κάθε μοντέλο παρ’ όλα αυτά διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 60 Hz καθώς και σύντομο χρόνο απόκρισης, καθιστώντας τα εξίσου ελκυστικά για τους λάτρεις του gaming που θα απολαύσουν 4K ευκρινή γραφικά.

About Freegr network

Από το Blogger.