freegr

Οι νέες OLED TVs της LG στην IFA Berlin 2016

Η LG έχει συνεργαστεί με μια σειρά ραδιοτηλεοπτικών οργανισμών και παρόχους περιεχομένου υψηλού κύρους, ώστε να παρουσιάσει την ισχύ της τεχνολογίας HDR στο περίπτερο της εταιρείας, στην έκθεση IFA 2016, στο Βερολίνο.
Η παρουσίαση είναι σχεδιασμένη για να αναδείξει την κυριαρχία της LG στην παγκόσμια βιομηχανία τηλεοράσεων, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να παρακολουθήσουν περιεχόμενο HDR στις LG OLED τηλεοράσεις. Όσοι επισκεφθούν το booth της LG, θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν την εμπειρία επεξεργασμένου περιεχομένου, χρησιμοποιώντας το Dolby Vision HDR και το HDR10, καθώς και την τεχνολογία Hybrid Log Gamma (HLG).. Οι LG OLED τηλεοράσεις υποστηρίζουν ήδη HDR10 ανοιχτού format και Dolby Vision, τo format που προτιμούν οι κινηματογραφιστές και οι πάροχοι περιεχομένου. Όλα τα κορυφαία στούντιο έχουν δεσμευτεί να υποστηρίζουν Dolby Vision για κινηματογραφικές ταινίες και οι πολλοί πάροχοι περιεχομένου έχουν προεπιλέξει το συγκεκριμένο format για υπηρεσίες streaming.
Η LG και οι συνεργάτες της θα πραγματοποιήσουν αρκετές προβολές HDR περιεχομένου κατά τη διάρκεια της IFA, μία εκ των οποίων περιλαμβάνει τη μετάδοση HLG (Hybrid Log-Gamma) περιεχομένου, χρησιμοποιώντας το δορυφορικό δίκτυο ASTRA και το σύστημα μετάδοσης του BBC (British Broadcasting Corporation). To HLG (Hybrid Log-Gamma) είναι ένα νέο πρότυπο HDR που αναπτύχθηκε από κοινού από τα κανάλια BBC και NHK της Ιαπωνίας, το οποίο χρησιμοποιεί ένα ενιαίο σύστημα διανομής (single distribution bitstream) και μπορεί να αποκωδικοποιηθεί από τους δύο αποκλειστικούς δέκτες αλλά και από τους μη παραδοσιακούς HDR δέκτες. Αυτό το νέο πρότυπο έχει σχεδιαστεί για να δώσει τη δυνατότητα στους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς να στείλουν HDR μεταδόσεις μέσω καλωδιακής σύνδεσης και να προσφέρει περιεχόμενο live streaming καθιστώντας το HLG πρότυπο μία εξαιρετική επιλογή για υπηρεσίες μετάδοσης HDR.

About Freegr network

Από το Blogger.