Europe

H MARVEL ΠΑΤΑΕΙ ΓΚΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Η Marvel πατάει και επίσημα το γκάζι για την παραγωγή των δύο επόμενων ταινιώνAvengers αφού άλλαξε τους τίτλους τους, θέλοντας κυρίως να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Το πολυαναμενόμενο sequel του Avengers: Age of Ultron λέγεται πλέον Avengers: Infinity War, με το στούντιο να αφαιρεί το Part 1 που υπήρχε μέχρι πρότινος στο τέλος του τίτλου. Όσο για το Avengers: Infinity War - Part 2 πλέον αυτό υιοθετεί το λίγο φλου Untitled Avengers,κάτι που σημαίνει πως γι' αυτό θα μάθουμε νεότερα στο άμεσο μέλλον.
Η ουσία φυσικά του θέματος δεν είναι άλλη από το γεγονός πως η Marvel αποφάσισε να μην συνδέσει τις δύο ταινίες. Οι σκηνοθέτες Anthony και Joe Russo (Captain America: The Winter Soldier and Captain America: Civil War) αποκάλυψαν πως όλοι αποκαλούσαν συνέχεια τις δύο ταινίες Part 1 και Part 2, κάτι που ήταν εντελώς παραπλανητικό για το όλο Avengers saga. Οι δύο δημιουργοί που αναλαμβάνουν το franchise μετά την αποχώρηση του Joss Whedon που σκηνοθέτησε τα The Avengers και Avengers: Age of Ultron, δύο ταινίες που συγκαταλέγονται ανάμεσα στις επτά πρώτες με τα μεγαλύτερα έσοδα όλων των εποχών, θέλουν να κάνουν σαφές πως δεν πρόκειται για μία ιστορία που έχει χωριστεί στη μέση.
"Οι δύο ταινίες είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους" θα πουν, προσθέτοντας πως η απόφαση είχε παρθεί εδώ και μήνες, από τότε που σχεδόν όλοι μάθαμε πως ο Star Lord των Guardians of the Galaxy θα συναντήσει τους Avengers σε μία προσπάθεια να αντιμετωπίσουν την τεράστια απειλή του Thanos, τον τρελό τιτάνα που θα ερμηνεύσει ο Josh Brolin.Πέρα από τους τίτλους δεν υπάρχει κάποια άλλη αλλαγή, αφού οι ημερομηνίες κυκλοφορίας και των δύο ταινιών παραμένουν οι ίδιες, δηλαδή, το Avengers: Infinity War θα καταφθάσει στις 4 Μαίου του 2018, ενώ το Untitled Avengers στις 3 Μαίου του 2019. 

About Freegr network

Από το Blogger.