Αναβαθμίστε δωρεάν σε Windows 10 μετά την λήξη της προσφοράς

Η προσφορά της Microsoft για την δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 από συσκευές με γνήσια αντίγραφα των Windows 7 και 8.1 έληξε 29 Ιούλη του 2016. Παρόλα αυτά αν είστε από αυτούς που αργούν να πάρουν αποφάσεις και ξυπνήσατε σήμερα με όρεξη να αναβαθμίσετε στο super λειτουργικό της Mιcrosoft, μπορείτε ακόμα να το αποκτήσετε δωρεάν αρκεί βέβαια να έχετε κάποιο γνήσιο αντίγραφο Windows 7 ή 8.1.Windows 10 windows 10
Ας δούμε πως 
Η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι η προσφορά θα συνεχίσει να ισχύει για πελάτες που χρησιμοποιούν βοηθητικές τεχνολογίες. Η Microsoft δεν είχε αποκαλύψει τότε αν θα υπάρχουν και ποιες θα είναι οι απαιτήσεις που πρέπει να πληρούνται για την δωρεάν αναβάθμιση μετά την 29η Ιουλίου του 2016. Σήμερα όμως η σελίδα δωρεάν αναβάθμισης σε Windοws 10 για πελάτες που χρησιμοποιούν βοηθητικές τεχνολογίες είναι εδώ. Η ιστοσελίδα αναφέρει:
 «Για το ευρύ κοινό, η προσφορά δωρεάν αναβάθμισης για τα Windows 10 λήγει στις 29 Ιουλίου. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε τεχνολογίες υποβοήθησης, μπορείτε πάραυτα να αποκτήσετε την προσφορά δωρεάν αναβάθμισης ακόμη και μετά τη λήξη της προθεσμίας για το ευρύ κοινό, καθώς η Microsoft συνεχίζει τις προσπάθειές της για βελτίωση της εμπειρίας των Windows 10 για άτομα που χρησιμοποιούν αυτές τις τεχνολογίες. Με την επετειακή ενημέρωση των Windows 10, έχουμε προβεί σε ορισμένες ενέργειες ώστε να βελτιώσουμε την προσβασιμότητα των Windows 10. Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε το ιστολόγιο που περιγράφει λεπτομερώς κάποιες από αυτές τις βελτιώσεις. Πριν κάνετε αναβάθμιση, απευθυνθείτε στον πάροχο τεχνολογιών υποβοήθησης για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού τους με τα Windows 10. Εάν θέλετε τώρα τα Windοws 10 και είστε έτοιμοι να επωφεληθείτε της προσφοράς δωρεάν αναβάθμισης, κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να ξεκινήσετε.» Έτσι με ένα απλό «Ναι, χρησιμοποιώ τεχνολογίες υποβοήθησης και είμαι έτοιμος-η για τη δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 10» μπορείτε να αναβαθμίσετε δωρεάν. Η Microsoft αναφέρει ότι μπορεί να τερματίσει την προσφορά όποτε θελήσει στο μέλλον, αλλά δεν φαίνεται να έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα το κάνει. Η εταιρεία αν και αναφέρει ένα πολύ καλό λόγο για την επέκταση της συγκεκριμένης προσφοράς, ουσιαστικά επεκτείνει αυτή που μόλις «έληξε.» Άλλο ένα trick προώθησης του λειτουργικού; Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αλλά έτσι δείχνει, εξάλλου από το freegr έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι η προσφορά δεν σταματήσει τόσο εύκολα.."

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.