κινητά

Οι 9 αλλαγές που θα φέρει το νέο iOS12

Οι σημαντικότερες αλλαγές που θα βελτιώσουν την εμπειρία όσων έχουν iPhone ή Mac.
Η Apple παρουσίασε τη νέα σειρά των iPhone και τώρα την σκυτάλη παίρνει το νέο λειτουργικό ζήτημα. Η ενημέρωση του iOS θα είναι διαθέσιμη από την Δευτέρα, όμως ήδη είναι γνωστές οι αλλαγές που θα έχει και βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη.

Εμείς ξεχωρίσαμε τις 9 σημαντικότερες για να είστε προετοιμασμένοι για αυτό που έχετε στο κινητό σας από την Δευτέρα.
1. Ομαδικές ειδοποιήσεις
Πλέον θα σου βγαίνουν κατά σειρά ανά εφαρμογή. Μαζεμένα τα e-mails, μαζεμένα τα sms, μαζεμένα τα μηνύματα στο messenger. Θα μπορείς να τα χειρίζεσαι και ατομικά και ομαδικά.
2. Μέτρο
Ναι, θα έχει την δυνατότητα μέσω της κάμερας να μετράει διαστάσεις. Βέβαια δεν ξέρουμε ακόμα πόσο ακριβές θα είναι, αλλά θα το δούμε από Δευτέρα.
3. Memoji
Αυτό υπήρχε μόνο στο iPhone X και πιθανότατα σε κάποιο από τα νέα μοντέλα. Θα μπορείς μέσω αυτής της εφαρμογής να φτιάχνεις emoji τον εαυτό σου.
4. Κάμερα για social media
Η κάμερα πλέον θα διαθέτει φίλτρα και αυτοκόλλητα, όπως αυτά που υπάρχουν στο Instagram, κάτι που σημαίνει οτι μόλις βγάζεις μία φωτογραφία θα μπορείς να την ποστάρεις στον λογαριασμό σου στα social media.
5. Χρονόμετρο
Το DownTime θα σου δείχνει πόση ώρα την ημέρα κοιτάζεις το κινητό κατά την διάρκεια της ημέρας και πόσες εφαρμογές.
6. Λειτουργία ύπνου
Μέσω αυτής της δυνατότητας, η ειδοποιήσεις ουσιαστικά θα απενεργοποιούνται από την οθόνη σου. Το κινητό θα λαμβάνει κανονικά μηνύματα και e-mails, απλά δεν θα βαράνε οι ειδοποιήσεις.

7. Προστασία δεδομένων
Η νέα έκδοση του Safari θα εμποδίζει την διαρροή ενός πολύ μεγάλου κομματιού των προσωπικών σας δεδομένων, σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις. Κοινώς το Facebook θα δυσκολευτεί αρκετά για να δει τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν on line, προκειμένου να σου βγάλει στοχευμένες διαφημίσεις.
8. Απόδοση
Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην επίσημη παρουσίαση, με το iOS12, το κινητό θα γίνει 40% πιο γρήγορο.
9. Ο... θυσαυρός
Το Thesaurus είναι κάτι σαν λεξικό και η χρησιμοποίησή του, θα σε κάνει να βάλεις νέες λέξεις στην καθημερινότητά σου όταν γράφεις μηνύματα.

About Freegr network

Από το Blogger.