τεχνολογία

Windows 10: νωρίτερα η μεγάλη ενημέρωση του Οκτωβρίου

Η Microsoft διέθεσε στο κοινό την πιο πρόσφατη δοκιμαστική έκδοση των Windows 10 η οποία μπορεί να είναι και αυτή που θα λάβουν τελικά οι χρήστες στην επόμενη ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος. Η δοκιμαστική έκδοση 17.763 για την επικείμενη ενημέρωση Οκτωβρίου (Redstone 5) έχει δωθεί στο κοινό για τις απαραίτητες δοκιμές και όπως αναφέρεται, δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής νέες εισαγωγές όσον αφορά τη λειτουργικότητα, απλά κάποιες μικρές αλλαγές και προσαρμογές στο λειτουργικό σύστημα. 
Οι προσαρμογές αυτές περιλαμβάνουν διορθώσεις σφαλμάτων σε αυξομειώσεις στοιχείων για διαφορετικές οθόνες από ορισμένες συσκευές Bluetooth, καθώς και λύσεις για περιπτώσεις αυξημένης χρήσης της μπαταρίας σε φορητούς υπολογιστές κατά τη χρήση ορισμένων εφαρμογών (το OneNote αναφέρεται ως παράδειγμα εδώ). Επίσης, προς έκπληξη των χρηστών, το εργαλείο αποκοπής ενδέχεται να αφαιρεθεί αλλά η ιδιότητα του να αποτυπώνουμε στιγμιότυπα της οθόνης μας να συμπεριληφθεί σε άλλη εφαρμογή του λειτουργικού συστήματος. 
Η πιο ενδιαφέρουσα δήλωση σχετικά με την επικείμενη ενημέρωση έρχεται από την επικεφαλής του προγράμματος δοκιμών των Windows Insider, Dona Sarkar: «Το υδατογράφημα έκδοσης στην κάτω δεξιά γωνία της επιφάνειας εργασίας δεν υφίσταται πλέον σε αυτή την έκδοση. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε τελειώσει.. “. Με αυτόν τον τρόπο η Dona επισημαίνει ότι αυτή η έκδοση δεν είναι το τελικό προϊόν. Παρόλα αυτά φαίνεται πως το μεγαλύτερο σκέλος εργασιών για τη μεγάλη ενημέρωση έχει ήδη ολοκληρωθεί, εκτός από κάποιες τελευταίες βελτιώσεις που ενδέχεται να προκύψουν από τους ανθρώπους που δοκιμάζουν την συγκεκριμένη έκδοση. Αυτό σημαίνει ότι η ενημέρωση του Οκτωβρίου μπορεί να φτάσει στους υπολογιστές μας ακόμη και στις αρχές του επόμενου μήνα.

About Freegr network

Από το Blogger.