τεχνολογία

OnePlus TV: το νέο μεγάλο βήμα στις τηλεοράσεις

H κατασκευάστρια εταιρεία κινητής, OnePlus, διαθέτει στην αγορά μερικά από τα καλύτερα μοντέλα όσον αφορά το value for money. Πάντα μπορούσε να δώσει στους πελάτες της το κάτι παραπάνω σε χαρακτηριστικά για τιμές ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, ειδικότερα ως προς τα προϊόντα της Apple και της Samsung. Πλέον, η OnePlus ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της.
Ο CEO και ιδρυτής της εταιρείας, Pete Lau, ανακοίνωσε ότι το νέο βήμα της εταιρείας είναι το OnePlus TV, ένα νέο είδος "έξυπνης" τηλεόρασης που θα μπορεί να παρέχει συνεχόμενη σύνδεση με το smartphone σας.
Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο για την OnePlus και θα αποτελέσει ένα premium προϊόν, που θα επωφεληθεί από τα χρόνια εμπειρίας της εταιρείας γύρω από το λογισμικό και το hardware."Αυτή τη στιγμή, αισθανόμαστε ότι η αγορά των τηλεοράσεων παραμένει παραδοσιακή ως προς τη λειτουργικότητά της και την εμπειρία που προσφέρει. Δεν έχει ενσωματωθεί σωστά η χρήση του internet σε αυτήν την εμπειρία, όπως θα περιμέναμε με τα σημερινά δεδομένα", αναφέρει ο Lau.

Η εταιρεία δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για αυτό το έργο της. Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα έχουμε κάποιο κουτί με τη μορφή αποκωδικοποιητή ή ίσως ακόμη και πραγματική τηλεόραση που θα αντικαταστήσει την τωρινή σας, αλλά ούτε και αν θα υποστηρίζει τα παρόντα standards.

Τι θα μπορούσε να εννοεί ο Lau με την αδιάλειπτη σύνδεση; Την άμεση αποστολή φωτογραφιών και videos από το κινητό στην τηλεόρασή σας, χωρίς την ανάγκη τρίτων εφαρμογών ή μεγάλων χρόνων φόρτωσης. Υπάρχει ενδεχόμενο να μπορείτε να δείτε για παράδειγμα ειδοποιήσεις στην τηλεόρασή σας, όπως φυσικά και άλλες πολλές "έξυπνες" λειτουργίες.

About Freegr network

Από το Blogger.