ειδήσεις

ASUS ROG Thor: RGB τροφοδοτικό με 1200W!

Δεν πέρασαν παρά μόνο μερικοί μήνες και η ASUS έχει έτοιμο το νέο της Thor τροφοδοτικό το οποίο θα έρθει με χωρητικότητες μέχρι και τα 1200W!
Το τροφοδοτικό έχει RGB φωτισμό ακολουθώντας άλλες υλοποιήσεις της αγοράς όπως της Thermaltake, ενώ οι χωρητικότητες ξεκινούν από τα 850W κάτι που σημαίνει πως δεν προορίζεται για τον μέσο χρήση αλλά γι' αυτόν που θα έχει ίσως διπλές κάρτες γραφικών ή ένα πολύ ισχυρό επεξεργαστή παρέα με μια εξίσου high end GPU.
Όποιο και να είναι το setup βέβαια, το τροφοδοτικό παρέχει μια εύχρηστη OLED οθόνη που παρουσιάζει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο με την πιο σημαντική να είναι η κατανάλωση του συστήματος. Το RGB από την άλλη μπορεί να ελεγχθεί μέσα από το Aura Sync interface και αποτελείται από addressable LED για πιο ζωντανό χρώμα.
Κατασκευαστικά η ASUS έχει συνεργαστεί με το τμήμα των GPUs της για την ενσωμάτωση ψυκτρών στο εσωτερικό ενώ για την καλύτερη ψύξη της μονάδας υπάρχει ένας ανεμιστήρας 135mm. Τέλος οι μονάδες των 850 και των 1200W κατασκευάζονται από την Seasonic και θα έρθει στην αγορά στα τέλη Σεπτεμβρίου στην προτεινόμενη τιμή των 250€ (1200W).

About Freegr network

Από το Blogger.