τεχνολογία

Windows 10 October 2018 Update δείτε το dark theme

Μια νέα λειτουργία (dark theme) που περιμένουμε στο επερχόμενο Windows 10 αφορά την Εξερεύνηση αρχείων, τον προεπιλεγμένο διαχειριστή αρχείων της Microsoft. Η εταιρεία ανακοίνωσε νωρίτερα φέτος ότι αναπτύχθηκε και μια νέα σκούρα έκδοση. Η κυκλοφορία του νέου χαρακτηριστικού θα πραγματοποιηθεί με το October 2018 Update αυτό το φθινόπωρο.Windows 10 Πώς να ενεργοποιήσετε το νέο dark theme 
Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζουμε είναι ότι το σκοτεινό θέμα δεν έρχεται ενεργοποιημένο από προεπιλογή και θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε με το χέρι από τις ρυθμίσεις. Η Microsoft δεν έχει δώσει στο dark theme του File Explorer μια αυτόνομη ρύθμιση, και θα πρέπει να την αναζητήσετε στο οπτικό στυλ που χρησιμοποιείται στα Windows 10. 
Με άλλα λόγια, για να χρησιμοποιήσετε το σκοτεινό θέμα, πρέπει να ενεργοποιήσετε το οπτικό στυλ στα Windows 10. Για να το κάνετε, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις – Προσωποποίηση – Χρώματα και Επιλέξτε την προεπιλεγμένη λειτουργία εφαρμογής – Σκούρο. Ή για όσους χρησιμοποιούν Αγγλικά Settings – Personalization – Colors – Choose your default app mode – Dark. Αυτό θα κάνει όλες τις εφαρμογές των Windows 10 με dark theme.

About Freegr network

Από το Blogger.