τεχνολογία

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ δείχνουν το iPhone Dual SIM

Δύσκολα κάποιος θα πίστευε πως η Apple θα κυκλοφορήσει iPhone με δύο κάρτες sim, κάτι το οποίο ενδεχομένως να είναι υπαρκτό σενάριο με τόσες διαρροές που έχουν γίνει, όπως αυτή της China Telecom όπου το “καλωσορίζει” μέσω teaser poster. Η ώρα της παρουσίασης των νέων iPhone στις 12 Σεπτεμβρίου πλησιάζει και πολλοί έχουν την απορία σχετικά με το αν όντως θα δούμε τρεις διαφορετικές συσκευές οι οποίες αναμένεται να είναι οι μεγαλύτερες στην ιστορία των iPhone, αναφορικά με το μέγεθος της οθόνης τους, αλλά και το αν θα έχουμε το πρώτο δίκαρτο iPhone. 
Οι ενδείξεις υπήρχαν από τις beta εκδόσεις του iOS όπου υπήρχαν αναφορές όπως “second SIM status”, “second SIM tray status” και “dual sim device”, με την επιβεβαίωση να αναμένεται να γίνει στην επίσημη παρουσίασή τους από την Apple. Μέχρι τότε, έχει εμφανιστεί η China Mobile που αποκάλυψε την ονομασία και τις τιμές των νέων iPhone ενώ άλλος ένας πάροχος από την Κίνα, η China Telecom, αποκάλυψε teaser poster σχετικά με αυτό και τις dual-sim ικανότητές του. Πιο συγκεκριμένα, το poster δείχνει ένα iPhone με διπλή κάρτα sim η οποία διαφέρει από αυτήν που εμφανίστηκε σε φωτογραφίες του iPhone των 6.1 ιντσών σε τέσσερα χρώματα, ενώ το υποδέχεται με τη φράση “Το νέο iPhone κυκλοφορεί στην αγορά. 
Διπλή κάρτα sim, πλήρης κάλυψη δικτύου. Έχεις αργήσει, σε περίμενα. Διπλή κάρτα, διπλό δίκτυο, διπλή κάλυψη 4G”. Τέλος, δεν είναι ξεκάθαρο το ποιό από τα iPhone που θα παρουσιαστούν θα έχει δυνατότητα χρήσης δύο καρτών sim, με τις περισσότερες πιθανότητες να συγκεντρώνει το “οικονομικό” μοντέλο των 6.1 ιντσών, αν και το slide της παρουσίασης της China Mobile έδειχνε πως τα OLED iPhone των 5.8 και 6.5 ιντσών θα είναι αυτά που θα κυκλοφορήσουν με δύο κάρτες sim κάποια στιγμή αργότερα στην αγορά.

About Freegr network

Από το Blogger.