ειδήσεις

Office 2019 κυκλοφόρησε για Windows 10 (ISO & κλειδιά εγκατάστασης

Η Microsoft αποκάλυψε σήμερα τη νέα έκδοση της σουίτας Office 2019. Το νέο Office 2019 θα κυκλοφορήσει μόνο για τα Windows 10 (και το νεότερο LTSC του Windows Server) και συσκευές MacOSX της Apple (στην πιο πρόσφατη έκδοση σύμφωνα με τη Microsoft).
Οι πελάτες εμπορικών αδειών μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Office 2019 από σήμερα, ενώ όλοι οι άλλοι (οικιακοί χρήστες και επιχειρήσεις) θα μπορούν να αγοράσουν και να εγκαταστήσουν τη νέα έκδοση του Office στις επόμενες εβδομάδες.
Το Office 2019 είναι η νέα εσωτερική έκδοση της σουίτας του Office που περιλαμβάνει ενημερώσεις σε Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Publisher, Visio, Access και Project (τα τελευταία τέσσερα είναι διαθέσιμα μόνο για τα Windows).
Στα προϊόντα του Office Server, ο Exchange Server 2019, το Skype για το Business Server 2019, ο SharePoint Server 2019 και ο Project Server 2019, θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες εβδομάδες..
Αλλαγές
Ακολουθεί μια λίστα σημαντικών αλλαγών του Office 2019 σε σύγκριση με τον προηγούμενο Office 2016:
Word 2019: Μαύρο θέμα, εργαλεία εκμάθησης, κείμενο σε ομιλία, βελτιωμένη υποστήριξη μελάνης, βελτιώσεις προσβασιμότητας.
Excel 2019: διαγράμματα, χάρτες 2D, χρονοδιαγράμματα, νέες λειτουργίες και συνδέσεις του Excel, βελτιώσεις του Excel σε PowerBI, PowerPivot και PowerQuery.
PowerPoint 2019: δυνατότητα Morph, δυνατότητες ζουμ σε διαφάνειες παρουσιάσεων, εισαγωγή και διαχείριση εικονιδίων, μοντέλα SVG και 3D.
Outlook 2019: Υποστήριξη ομάδων του Office 365 (με Exchange Online account), εστιασμένη αλληλογραφία εισερχομένων, ενημερωμένες καρτέλες επαφών και @mentions.

Χαρακτηριστικά του Office 365 που λείπουν

Οι παρακάτω λειτουργίες υποστηρίζονται από το Office 365 αλλά δεν συμπεριλαμβάνονται στο Office 2019:
Editor και ερευνητής στο Word.
Tap στο Word, το PowerPoint και το Outlook.
Σχεδιαστής στο PowerPoint.
Ιδέες και τύποι δεδομένων στο Excel.
Συνεργασία σε πραγματικό χρόνο σε Word, Excel και PowerPoint και @mentions.
Κρυπτογράφηση μηνυμάτων του Office 365.
ATP σε Word, Excel, PowerPoint και OneDrive for Business
Προστασία Enterprise Office.
Sensitive Label support σε Word, Excel, PowerPoint και Outlook.
Άδεια χρήσης κοινόχρηστου υπολογιστή
Περιλαμβάνει πακέτα γλωσσών
Επιλογές FastTrack
Ενσωμάτωση Intune

Τι πρέπει να ξέρετε για το Office 2019

1. Θα υπάρξει και μια άλλη έκδοση του Office
Η Microsoft αποκάλυψε σήμερα ότι το Office 2019 δεν θα είναι η τελευταία έκδοση του Office. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει άλλη μια έκδοση του Office που δεν θα βασίζεται στο σύννεφο.
2. Δεν υπάρχει πρόγραμμα εγκατάστασης MSI
Η Microsoft διέθεσε για πρώτη φορά το πρόγραμμα εγκατάστασης click-to-run installer με το Office 2013. Οι χρήστες και οι διαχειριστές μπορούν να εγκαταστήσουν το Office 2013 και το 2016 χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα εγκατάστασης click-to-run ή το πρόγραμμα εγκατάστασης MSI.
Το Office 2019 υποστηρίζει μόνο εγκαταστάσεις click-to-run. Ένα από τα βασικά ζητήματα που θα αντιμετωπίσουν οι διαχειριστές και οι χρήστες είναι ότι το πρόγραμμα εγκατάστασης click-to-run εγκαθιστά όλες τις εφαρμογές του Office. Έτσι θα υπάρξει πρόβλημα αν σκοπεύετε να μην τις χρησιμοποιήσετε όλες.
Σαν λύση για το θέμα αυτό η Microsoft προτείνει το Office Deployment Tool που μπορείτε να κατεβάσετε από την ιστοσελίδα της εταιρείας. Πρόκειται για ένα εργαλείο γραμμής εντολών για την ανάπτυξη εκδόσεων click-to-run του Microsoft Office.
3. Εφάπαξ πληρωμή, Χωρίς συνδρομές και χωρίς ενημερώσεις
Το Office 2019 είναι διαθέσιμο με μια εφάπαξ πληρωμή. Με άλλα λόγια: δεν υπάρχουν συνδρομές. Το μειονέκτημα είναι ότι η Microsoft αποφάσισε να περιορίσει τις ενημερώσεις. Η εταιρεία δηλώνει ότι το Office 2019 δεν θα λάβει νέα χαρακτηριστικά μετά την κυκλοφορία του.
4. Η υποστήριξη για παλαιότερες εκδόσεις του Office συνεχίζεται
Μπορείτε να αναβαθμίσετε από κάποια παλαιότερη υποστηριζόμενη έκδοση του Office στο νέο Office 2019. Το Office 2013 και το 2016 εξακολουθούν να υποστηρίζονται.
5. Το Office 2019 δεν απαιτεί πρόσβαση στο Internet όταν χρησιμοποιείται
Το Office 2019 δεν θα απαιτεί ενεργή σύνδεση στο Internet όταν είναι εγκατεστημένο.
6. Το Office 2019 θα υποστηρίζεται για επτά χρόνια
Η Microsoft αποκάλυψε ότι το Οffice 2019 θα έχει πέντε χρόνια mainstream υποστήριξης και δύο χρόνια εκτεταμένης υποστήριξης.
7. Δεν θα μπορείτε να τρέξετε το Office 2019 σε υπολογιστή που περιέχει το Office 2016
Το Office 2016 και το Οffice 2019 δεν μπορούν να εκτελεστούν ταυτόχρονα στο ίδιο λειτουργικό σύστημα.

ISO Ελληνικά και Αγγλικά

Office 2019 ISO direct links Ελληνικά + Αγγλικά

About Freegr network

Από το Blogger.