ειδήσεις

HQ Trivia στις φορητές συσκευές με έπαθλο πραγματικά χρήματα

Η μόδα των mobile παιχνιδιών που προσφέρουν στους gamers τη δυνατότητα να κερδίσουν πραγματικά χρήματα εκτοξεύτηκε πέρυσι με το περίφημο παιχνίδι γνώσεων HQ Trivia, το οποίο βρήκε αρκετούς μιμητές στους μήνες που πέρασαν χωρίς, όμως, να σημειώσει κάποιος από αυτούς παρόμοια επιτυχία.
Παρόλα αυτά, η HQ ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα με ένα διαφορετικού είδους παιχνίδι που θα προσφέρει και αυτό πραγματικά χρηματικά έπαθλα στους χρήστες. Πρόκειται για το HQ Words, ένα παιχνίδι που θυμίζει αρκετά τον Τροχό της Τύχης, καθώς οι παίκτες θα καλούνται να βρουν την κρυμμένη λέξη επιλέγοντας γράμματα. Κάθε παίκτης θα έχει το δικαίωμα να διαλέξετε τρία γράμματα και κάθε σωστό από αυτά θα λαμβάνει πόντους.
Σύμφωνα με τον CEO της HQ, Colin Kroll, η εταιρεία έχει πολλές ιδέες για να δημιουργήσει παρόμοιες εφαρμογές που προσφέρουν χρηματικά έπαθλα και τονίζει ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα για τους gamers, κάτι που σίγουρα έχουν καταλάβει όσοι έχουν φτάσει μέχρι την 8η ερώτηση στο HQ Trivia.

About Freegr network

Από το Blogger.