ειδήσεις

Bloomberg: Με νέο home button "τύπου force touch" και χωρίς θύρα ακουστικών

Ακόμη ένα report από το Bloomberg αναφέρεται σε μία από τις πλέον αναμενόμενες συσκευές που θα γνωρίσουμε στις αρχές του φθινοπώρου: το iPhone 7 της Apple. Όπως μεταδίδει ο Mark Gurman, η νέα πρόταση της αμερικανικής εταιρείας θα διαθέτει design"παρόμοιο με αυτό των 6 και 6s", αφήνοντας τις μεγάλες αλλαγές για το 2017 οπότε και η αμερικανική εταιρεία θα γιορτάσει τα 10α γενέθλια των iPhone.
Αναφέρει ακόμη ότι το επόμενο iPhone δε θα έχει υποδοχή jack ακουστικών (κάτι βέβαια που έχουμε διαβάσει σε πολλές φήμες έως τώρα), με τη συνδεσιμότητα να γίνεται είτε μέσω Bluetooth είτε μέσω της θύρας φόρτισης.
Επιπλέον, σημειώνεται ότι η Apple εργάζεται σε ένα dual-camera setup για το φετινό της μοντέλο, με στόχο "πιο φωτεινές φωτογραφίες με περισσότερες λεπτομέρειες".
Τέλος, σημαντική η αναφορά ότι το νέο iPhone θα διαθέτει ένα νέο home button παρόμοιας λογικής με το Force Touch trackpad του MacBook. Αντί για ένα "φυσικό" κλικ, το νέο πλήκτρο θα υποστηρίζει δυνατότητα για μία σειρά από δονήσεις κάτω από την επιφάνεια της συσκευής που θα προσφέρουν ανανεωμένη λειτουργικότητα.
Έως τα μέσα του Σεπτεμβρίου θα έχουμε γνωρίσει τη νέα πρόταση της Apple που θα ανακοινωθεί σε ένα ακόμη "κλασικό" event της εταιρείας του Cupertino και θα μας αποκαλύψει μυστικά και χαρακτηριστικά που συζητώνται γι' αυτήν τόσους μήνες...

About Freegr network

Από το Blogger.