Η Sapphire κυκλοφορεί τις Radeon RX 470 Platinum και NITRO+

Η κυκλοφορία των RX 470 συνοδεύεται από δυνατές custom υλοποιήσεις. Ως ο βασικός board partner της AMD, η Sapphire κυκλοφορεί στην αγορά τις 2 νέες της προτάσεις. Η πρώτη αφορά την Radeon RX 470 Platinum Edition OC, η οποία έρχεται με reference σχεδιασμό στο PCB της αλλά έρχεται με ελαφρώς αυξημένο χρονισμό στον πυρήνα, που φτάνει τα 1216 MHz (σε αντίθεση με τα 1206 MHz της reference έκδοσης), καθώς και 4 GB GDDR5 μνημών με effective συχνότητα στα 7 GHz.
Το σύστημα ψύξης είναι αρκετά κοντά στο reference design που συναντήσαμε και στην RX 480, μόνο που το χρώμα του έρχεται σε Ασημί χρωματισμό, απ' όπου προκύπτει και η ονομασία της κάρτας, ενώ συνοδεύεται με ένα backplate το οποίο έρχεται στα ίδια χρώματα. Η custom υλοποίηση ακούει στο όνομα Radeon RX 470 NITRO+ και θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις, με 4GB και 8GB μνήμης.
Οι δυο εκδόσεις φέρουν το αναβαθμισμένο Dual-X σύστημα ψύξης της εταιρίας, με τον πυρήνα του 4GB μοντέλου να χρονίζεται στα 1143MHz και του 8GB στα 1121MHz, ενώ αμφότερες φτάνουν τα 1260MHz Boost clock και τα 8 GHz effective συχνότητα μνημών. Η διαθεσιμότητα ξεκινάει άμεσα, με την Platinum Edition να κοστολογείται κοντά στα $179 του MSRP της RX 470, ενώ δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την NITRO+.

, , , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.