κινητά

Χειροκίνητη επιλογή για backup των δεδομένων του Android smartphone

H Google προσέφερε μια βασική λειτουργία backup των δεδομένων μας στο Android, από την εποχή του Android 2.0, αλλά τη βελτίωσε στο 6.0 Marshmallow. Ωστόσο, θα πρέπει απλά να εμπιστευθείτε τη συσκευή σας ότι κάνει backup τα δεδομένα σας, καθώς δεν υπάρχει ένας εμφανής τρόπος να διαπιστώσεις ότι κάτι τέτοιο όντως συμβαίνει. Θα αλλάξει όμως σε μελλοντική έκδοση του Android.
Το θέμα, ανέβηκε πρόσφατα σε ένα thread στο Google Issue tracker, εκεί που οι χρήστες ζητούν features από την Google να ενσωματωθούν σε μελλοντική έκδοση του Android. Συγκεκριμένα, κάποιος ανέφερε ότι το Android θα έπρεπε να έχει την επιλογή να κάνεις χειροκίνητο backup, αντί να επαναπαύεσαι ότι η διαδικασία αυτή θα γίνει από τη συσκευή. Ένας εκπρόσωπος της Google απάντησε, ότι έχουν ενημερώσει για την απαίτηση την ομάδα των προγραμματιστών, προκειμένου να αποφασίσουν αν τελικά θα το υλοποιήσουν. Μερικές ημέρες αργότερα, το thread έκλεισε, τονίζοντας ότι το feature θα καταφθάσει σε μελλοντική έκδοση του Android.
Επομένως, το Android Q (ή το 9.1) θα έχει μια επιλογή για να ξεκινήσεις το backup των δεδομένων σου στο Google Drive, χειροκίνητα.

About Freegr network

Από το Blogger.