ειδήσεις

Sound BlasterX G6: Η κάρτα ήχου για αναβάθμιση της gaming εμπειρίας

Η Creative ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της Sound BlasterX G6, που είναι το τελευταίο μοντέλο της σειράς Sound BlasterX G, USB καρτών ήχου με Gaming Amps. H Sound BlasterX G6 βασίζεται στην επιτυχία της προκατόχου της - Sound Blaster G5 – και επιδεικνύει σημαντικές βελτιώσεις στις προδιαγραφές της, οι οποίες και την καθιστούν ασύγκριτη στην κατηγορία της.
Η Sound BlasterX G6 είναι υψηλής ανάλυσης DAC ενισχυτής για gaming και USB κάρτα ήχου ικανή για 32-bit/384kHz PCM και DoP playback. Κατασκευασμένη με audiophile εξαρτήματα ακριβείας, η Sound BlasterX G6 προσφέρει εξαιρετική αναβάθμιση στον προεπιλεγμένο ήχο σε PS4, PC, Xbox και Nintendo Switch, χαρίζοντας νέα ζωή στα παιχνίδια και την ψυχαγωγία. Ο βραβευμένος, custom-designed ενισχυτής ακουστικών Xamp χρησιμοποιεί τεχνολογία διπλής ενίσχυσης για την τροφοδοσία κάθε καναλιού ξεχωριστά, παρέχοντας ένα εντελώς νέο επίπεδο πιστότητας ήχου με εξαιρετική σαφήνεια και ακρίβεια σε ένα αμετάβλητο μοντέλο χωρίς απώλειες.
Η ultra-low 1 Ohm σύνθετη αντίσταση εξόδου οδηγεί τέλεια τα performance-grade sensitive 16 Ohm in-ear monitors στα επαγγελματικά gaming ακουστικά και studio-grade 600 Ohm ακουστικά. Η G6 διαθέτει Dolby Digital decoding, 7.1 virtual surround ήχο, sidetone-speaker volume control και την Sound Blaster κληρονομία εντυπωσιακών τεχνολογιών βελτίωσης του ήχου.
Η Sound BlasterX G6 απαρτίζεται από τα ακόλουθα στοιχεία και χαρακτηριστικά:
Συνδέεται με τα Πάντα
Σχεδιασμένη για να λειτουργεί με PS4, Nintendo Switch, Xbox και σε PC. Σχεδιασμένη για να λειτουργεί σε πολλαπλές πλατφόρμες, η Sound BlasterX G6 χρησιμοποιεί μια οπτική σύνδεση για το PS4 και το Xbox, τη σύνδεση USB για υπολογιστή και μια γραμμή εισόδου για το Nintendo Switch. Επιπλέον, η Sound BlasterX G6 λειτουργεί επίσης και στην λειτουργία Nintendo Switch USB Dock mode.
130dB DNR, 32-bit 384kHz DAC
Εξαιρετικά υψηλή δυναμική εμβέλεια 130dB. Ο προηγμένος 32-bit oversampled multi-bit ρυθμιστής με mismatch shaping τεχνολογία, εξαλείφει την παραμόρφωση, διασφαλίζοντας ότι ο ήχος μεταδίδεται με το υψηλότερο επίπεδο λεπτομέρειας και πιστότητας.
Υποστήριξη για Hi-Res Audio Formats
Υψηλής Ανάλυσης 32-bit 384kHz PCM και DoP audio formats βεβαιώνουν ότι η μουσική παρέχεται με πραγματική αυθεντικότητα και ακρίβεια.
Βραβευμένο Xamp Discrete Headphone Amplification
Ο ειδικά διαμορφωμένος ενισχυτής ακουστικών Xamp διαθέτει διακριτά χαρακτηριστικά σε όλα τα στάδια της ενίσχυσης με bi-amp σχεδιασμό. Κάθε κανάλι ήχου ενισχύεται ξεχωριστά για να προσφέρει ένα εντελώς νέο επίπεδο αυθεντικής πιστότητας ήχου σε ένα αμετάβλητο μοντέλο χωρίς απώλειες. Η ultra-low 1 Ohm σύνθετη αντίσταση εξόδου οδηγεί τέλεια τα performance-grade sensitive 16 Ohm in-ear monitors στα επαγγελματικά gaming ακουστικά και studio-grade 600 Ohm ακουστικά.
Game-Centric Design
Η Sound BlasterX G6 έχει σχεδιαστεί με gamers των PS4, Nintendo Switch, PC και Xbox. Με ειδικές λειτουργίες όπως η αποκωδικοποίηση Dolby Digital και ο έλεγχος έντασης Sidetone, η Sound BlasterX G6 προσφέρει μια απίστευτη βελτίωση σε σχέση με τον προεπιλεγμένο ήχο της μητρικής πλακέτας. Ρυθμίστε την ένταση αναπαραγωγής των ακουστικών / ηχείων και την ένταση του sidetone για να βελτιστοποιήσετε τη συνομιλία και τον ήχο του παιχνιδιού με το πάτημα ενός κουμπιού.

About Freegr network

Από το Blogger.