τεχνολογία

GPD Pocket 2 είναι pc που χωρά σε μία τσέπη

Δικαιολογώντας απόλυτα το όνομά του, το GPD Pocket 2 είναι ένας υπολογιστής που προσφέρει έναν επεξεργαστή Intel σε συσκευασία 7 ιντσών. Στο GPD Pocket 2 μπορεί κανείς να απολαμβάνει τις χάρες ενός Intel dual core m3 7Y30 με μία οθόνη διαγωνίου 7 ιντσών, με επικάλυψη Gorilla Glass 4 και ανάλυση 1920×1200 pixels. O χρονισμός του επεξεργαστή είναι στα 2.6 GHz, ο οποίος συνδυάζεται είτε με μνήμη RAM 4, είτε 8 GB. 
Η εσωτερική μνήμη αποθήκευσης είναι 128 GB, τεχνολογίας SSD, ενώ μπορεί να επεκταθεί με τη βοήθεια καρτών micro SD. To λειτουργικό σύστημα του λιλιπούτειου αυτού υπολογιστή είναι τα Windows 10 Home στα 64 Bit. To GPD Pocket 2 έχει σώμα από μαγνήσιο, σε διαστάσεις 181 x 112 x 8-14 χιλιοστών, ενώ το βάρος του δεν ξεπερνά τα γραμμάρια, καθιστώντας ιδανικό να το έχει κανείς διαρκώς μαζί του. Υπάρχουν δύο θύρες USB, μία USB Type C και όλες οι μορφές ασύρματης συνδεσιμότητας. 
Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 6800 mAh, ενώ υπάρχει και ειδικό σύστημα απαγωγής θερμότητας για ακόμα καλύτερη απόδοση. Το GPD Pocket 2 ολοκλήρωσε με επιτυχία την καμπάνια άντλησης κεφαλαίων μέσω Crowdfunding, όντας διαθέσιμο σε τιμές που ξεκινούν από τα 529 δολάρια στις ΗΠΑ. Σύντομα, αναμένεται να ξεκινήσει και η παραγωγή του, ενώ οι πρώτες παραδόσεις μοντέλων αναμένονται για τις αρχές Οκτωβρίου 2018.

About Freegr network

Από το Blogger.