τεχνολογία

PCs Alienware Aurora και Area 51 με κάρτες γραφικών Nvidia GeForce RTX

Τα Alienware Aurora και Area 51 είναι διαθέσιμα και με κάρτες γραφικών GeForce RTX, συμπεριλαμβανομένης και της κορυφαίας RTX 2080 Ti.
Άλλες αλλαγές δεν ανακοινώθηκαν από την Αμερικάνικη εταιρεία για τα νέα της συστήματα, όμως όπως υποστηρίζει η ίδια, θα υποστηρίζουν gaming… 8K και 12K (χρησιμοποιώντας περισσότερες από μία κάρτες γραφικών). Τα νέα συστήματα της Dell θα είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία από τον Σεπτέμβριο.
Μαζί με τα αναβαθμισμένα –τουλάχιστον από άποψη… γραφικών- Alienware Aurora και Area 51, η Dell ανακοίνωσε και νέες οθόνες για gaming στις 24 ίντσες (FHD) και 27 ίντσες (QHD) που υποστηρίζουν ρυθμό ανανέωσης 144Hz και 155Hz αντίστοιχα και χρόνο απόκρισης 1ms.
Επιπλέον υποστηρίζουν AMD FreeSync. Στην περίπτωση της 27άρας, ο gamer μπορεί να απολαμβάνει edge-to-edge gaming με ανάλυση 3,68 εκατομμυρίων pixels, σχεδόν διπλάσιου αριθμού από της Full HD. Και οι δύο οθόνες θα είναι διαθέσιμες από τις 28 Αυγούστου με τιμή $320 για το 24 ιντσών μοντέλο και $550 για το μεγαλύτερο μοντέλο.
dell_alien1.jpg.80cad3132e2114d5d26a61cbbb1c8168.jpg
Δυστυχώς, η Nvidia δεν έχει ακόμα έτοιμο hardware για φορητούς υπολογιστές, ωστόσο η Dell αναβάθμισε το πληκτρολόγιο τον Alienware 15 και Alienware 17 με φωτισμό RGB ανά πλήκτρο. Αν και είναι ένα χαρακτηριστικό που οι φορητοί υπολογιστές των MSI και ASUS προσφέρουν εδώ και αρκετό καιρό, είναι καλό που προσφέρει αυτή την δυνατότητα και η Dell. Το αναβαθμισμένο πληκτρολόγιο TactX παρέχει επίσης υποστήριξη NKRO (n-key rollover).Engadget, insomnia

About Freegr network

Από το Blogger.