κινητά

LG V40 ThinQ με πέντε κάμερες και πολύ λεπτά bezel

Η LG έχει παρουσιάσει ήδη τα V30S ThinQ και V35 ThinQ μέσα στο 2018 και φαίνεται πως ετοιμάζεται να αποκαλύψει το V40 ThinQ μιας και press renders αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για το σχεδιασμό του. Μπορεί να έχουν παρουσιαστεί δύο συσκευές της σειράς V από την LG μέσα στο έτος που διανύουμε αλλά αυτές θεωρούνται σαν το “φρεσκάρισμα” του LG V30 που εμφανίστηκε το Σεπτέμβριο του 2017, με το V40 ThinQ να είναι η πραγματικά καινούργια συσκευή της σειράς η οποία αποκαλύπτεται στα πρώτα press renders, εφόσον πάντα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 
Στη μπροστινή πλευρά της συσκευής βλέπουμε μια οθόνη η οποία αρχικά ενώ φαίνεται πως δε διαθέτει notch, μια πιο κοντινή ματιά δείχνει πως το notch είναι εδώ και έχει απλά ενεργοποιηθεί μέσω της ρύθμισης του software, για όσους δε συμπαθούν αυτή τη νέα τάση στις οθόνες των smartphone. Επιπλέον, στο notch θα βρούμε τις δύο selfie κάμερες, με το ακουστικό να φαίνεται να είναι τοποθετημένο δίπλα από αυτές, σε θέση ασυνήθιστη μιας και δε βρίσκεται στο κέντρο της πάνω μεριάς της συσκευής όπως γίνεται σε όλα τα smartphone. Τα bezel της οθόνης μοιάζουν πολύ λεπτά και στις πλάγιες πλευρές η οθόνη φαίνεται να είναι κυρτή, ενώ σχεδιαστικά θυμίζει λίγο τις οθόνες των ναυαρχίδων της Samsung, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό. 
Οι διαφορές σε σύγκριση με όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα από την LG βρίσκονται στην πλάτη της συσκευής όπου βρίσκουμε, για πρώτη φορά σε smartphone της LG, τριπλή κάμερα τοποθετημένη σε οριζόντια διάταξη, με τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων να βρίσκεται τοποθετημένος κάτω από αυτή, με το λογότυπο που αναγράφει το V40 ThinQ να δεσπόζει κάτω από αυτόν. 
Τέλος, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής αλλά ενδεχομένως να διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 845 ενώ φαίνεται πως διατηρείται η θύρα για ακουστικά 3.5mm. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το LG V40 ThinQ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου όπως αναγράφει και η οθόνη σε αυτά τα πρώτα press renders του νέου μέλους της σειράς V από την LG.

About Freegr network

Από το Blogger.