ειδήσεις

4η φορά το Windows 10 October 2018 update

Η ιστορία επαναλαμβάνεται - και στην περίπτωση της Microsoft βλέπουμε την επανακυκλοφορία του update του Οκτωβρίου για ακόμη μια φορά.
Το πιο πρόσφατο update της Microsoft για τα Windows 10 πέρασε από 40 κύματα προτού φτάσει τελικά στα συστήματα των χρηστών. Μετά την αρχική κυκλοφορία του και τα πολλά προβλήματα που παρουσίασε όπως την διαγραφή προσωπικών δεδομένων η Microsoft αναγκάστηκε να σταματήσει τη διάθεσή του. Λίγες εβδομάδες αργότερα το update κυκλοφορεί μόνο στους insiders όπου διαπιστώθηκε πως όλα τα προβλήματα έχουν διορθωθεί και πλέον είναι έτοιμο για την τρίτη κυκλοφορία του στους χρήστες.


Με την τρίτη κυκλοφορία διαπιστώθηκαν νέα προβλήματα οπότε η Microsoft αναγκάστηκε να το ξαναμπλοκάρει από ορισμένα αυτή τη φορά συστήματα, πραγματοποιώντας πριν από δύο ημέρες την τέταρτη και ελπίζουμε τελευταία διάθεση του update στα συστήματα. Από τα βασικότερα features που φέρνει η νέα έκδοση είναι υποστήριξη για το DirectX Ray Tracing σε συμβατό hardware, το βελτιωμένο clipboard που κάνει sync και με το cloud και μερικές ακόμη βελτιώσεις στον πυρήνα του λειτουργικού.

About Freegr network

Από το Blogger.