ειδήσεις

Google: τεχνολογία eSIM για όλα τα Android κινητά!

Η eSIM είναι αναμφισβήτητα μια βολική λύση καθώς ξεμπερδέυουμε μια και καλή με τις SIM. Μέχρι τώρα η Google παρείχε την ευκολία αυτή μόνο στο Pixel 3 και μόνο για έναν πάροχο στις ΗΠΑ – τον Google Fi. Η Google επεκτείνει την υποστήριξη eSIM του Pixel 3 σε άλλες χώρες και νέους παρόχους με την τελευταία ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας του Δεκεμβρίου. 
 Η Google ανακοίνωσε επίσης στο blog της ότι θα ξεκινήσει ένα πρόγραμμα για κατασκευαστές κινητών Android για να ενσωματώσουν την eSIM ευκολότερα και θέτει πρότυπα για όλα τα Android τηλέφωνα από νωρίς, κάτι σπουδαίο για όλους μας. 
Η Apple έχει την ίδια δυνατότητα στα τελευταία iPhones (XR, XS και XS Max) και είναι άλλη μια εταιρία που δείχνει την κατεύθυνση που ακολουθεί η αγορά. Δεν είναι κρυφό ότι οι κατασκευαστές τηλεφώνων θέλουν εξοικονόμηση, όσο το δυνατόν περισσότερο, εσωτερικού χώρου στα κινητά τους. Το μόνο που δεν ξέρουμε είναι κατά πόσο θα δυσκολέψει η eSIM όσους κάνουν ταξίδια συχνά και μέχρι τώρα έλυναν το θέμα συνδεσιμότητας στην άλλη χώρα με μια δεύτερη SIM.

About Freegr network

Από το Blogger.