freegr

Windows 10 βρείτε τον αριθμό μοντέλου της οθόνης

Windows 10 monitor: Ναι υπάρχουν ένα σωρό εξαρτήματα hardware. Οι κατασκευάστριες εταιρείες χρησιμοποιούν ένα γενικό όνομα για την αναγνώρισή τους, αλλά και τον αριθμό μοντέλου για την διευκρίνηση των προδιαγραφών.
Το γενικό όνομα, είναι το όνομα της εταιρείας, και συνήθως είναι εύκολο για απομνημόνευση, αλλά ο αριθμός μοντέλου είναι πολύ περίπλοκος για να τον θυμάται κανείς.
Οι φορητοί υπολογιστές διαθέτουν συνήθως αυτοκόλλητες ετικέτες για την αναγνώριση του hardware, ή σε ορισμένες περιπτώσεις οι κατασκευαστές διαθέτουν μια εφαρμογή που αν εγκατασταθεί στο σύστημά σας θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε το εξάρτημα που κατασκεύασαν.
Παρακάτω θα δούμε πως μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την οθόνη του υπολογιστή σας στα Windows 10.
Η εύρεση της μάρκας μιας οθόνης πολλές φορές δεν απαιτεί τη χρήση του λειτουργικού σας συστήματος. Το όνομα του κατασκευαστή συνήθως υπάρχει στην οθόνη, ή όταν ενεργοποιείτε την οθόνη σας μπορεί να εμφανίζει το λογότυπο του κατασκευαστή για μερικά δευτερόλεπτα.
Όμως ο αριθμός μοντέλου δεν εμφανίζεται. Ας δούμε που υπάρχει.
Αρχικά συνδέστε την οθόνη που σας ενδιαφέρει στο σύστημα. Σιγουρευτείτε ότι σύστημα “βλέπει” την οθόνη που συνδέσατε. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στην ομάδα ρυθμίσεων συστήματος. Επιλέξτε την καρτέλα “Εμφάνιση” και αναζητήστε την επιλογή “Προχωρημένες ρυθμίσεις εμφάνισης.”
Κάντε κλικ στην επιλογή και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, ανοίξτε την αναπτυσσόμενη λίστα του Επιλογή εμφάνισης.
Επιλέξτε τη δευτερεύουσα οθόνη/εξωτερική οθόνη από τη λίστα. Η οθόνη θα εμφανιστεί με τον αριθμό της μάρκας και του μοντέλου. Στην παρακάτω εικόνα διακρίνεται η μάρκα και ο αριθμός μοντέλου της οθόνης. Υπάρχει μια επιλογή ιδιοτήτων του προσαρμογέα οθόνης σε αυτό το παράθυρο και αν κάνετε κλικ σε αυτό, το παράθυρο που θα ανοίξει έχει μια αποκλειστική καρτέλα Monitor.
Η καρτέλα της οθόνης σας επιτρέπει να διαχειριστείτε μερικές ρυθμίσεις στην οθόνη σας, ωστόσο οι πληροφορίες για τη μάρκα ή το μοντέλο της οθόνης δεν είναι ακριβείς.

About Freegr network

Από το Blogger.