τεχνολογία

Epic Games Store:με αποκλειστικότητες και δωρεάν games

Όπως αναμενόταν, η Epic Games πραγματοποίησε τα εγκαίνια του δικού της καταστήματος video games με αφορμή τα The Game Awards 2018. Το Epic Games Store φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί επάξια αρχικά το Steam και μετέπειτα το Google Play προσφέροντας στους δημιουργούς ένα πιο δίκαιο καταμερισμό των κερδών σε ποσοστά 88/12 αντί του 80/20 (πλέον) που δίνει το Steam και του 70/30 της Google.
Παράλληλα, η εταιρεία υπόσχεται μια καλύτερη εμπειρία χρήσης για τους gamers και ξεκινά αυτό το ταξίδι με ορισμένα δωράκια για να προσελκύσει άμεσα το κοινό. Κάθε δύο εβδομάδες και για όλο το 2019 θα προσφέρει στους gamers ένα δωρεάν παιχνίδι που φυσικά θα προστίθεται στη βιβλιοθήκη τους για πάντα. Η αρχή θα γίνει με το Subnautica από τις 14 έως τις 27 Δεκεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσει το Super Meat Boy από τις 28 Δεκεμβρίου έως τις 10 Ιανουαρίου.
Σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια, σήμερα βλέπουμε στον κατάλογο μόλις τέσσερα: Fortnite, Ashen, Hello Neighbor: Hide and Seek και Hades, με το τελευταίο να αποτελεί ένα νέο project της Supergiant Games που για την ώρα είναι διαθέσιμο σε early access αποκλειστικά στο Epic Games Store. Σύντομα θα προστεθεί και η έκδοση του βραβευμένου Journey για Windows PC επίσης κατ' αποκλειστικότητα.
Μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα Epic Games Store από εδώ.

About Freegr network

Από το Blogger.