κινητά

Coolpad Cool Play 8: Επίσημο με FHD+ οθόνη 6,2 ιντσών

Η Coolpad ανακοίνωσε ένα νέο budget smartphone στην Κίνα, που ονομάζεται Cool Play 8. Η συσκευή είναι αναμφισβήτητα χαμηλών προδιαγραφών και φέρει σώμα αλουμινίου και μια αρκετά μεγάλη οθόνη διαγωνίου 6,2 ιντσών με μια μεγάλη εγκοπή στο πάνω μέρος. Το νέο Cool Play 8 έρχεται ως διάδοχος του Cool Play 7 που παρουσιάστηκε πριν μερικούς μήνες και ως μεγαλύτερος αδερφός του πρόσφατου Coolpad M3. Η συσκευή φέρει βελτιωμένη οπίσθια διπλή κάμερα και είναι ήδη διαθέσιμη για προπώληση για μόλις ¥ 999 (€ 127) και θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα από τις 20 Δεκεμβρίου.
Παρά την κατηγορία που ανήκει, η συσκευή μας εκπλήσσει με την IPS οθόνη ανάλυσης FHD+ (1080 x 2246p) που διαθέτει. Η εγκοπή περιλαμβάνει την εμπρόσθια κάμερα, το ακουστικό και τους συνήθεις αισθητήρες, όπως της εγγύτητας και του περιβάλλοντος.
Το chipset MT6750 της MediaTek βρίσκεται στα ενδότερα και τροφοδοτεί το τηλέφωνο, μαζί με 4GB RAM και 64GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης. Εάν αυτή δεν είναι αρκετή, το τηλέφωνο διαθέτει επίσης υποδοχή για κάρτες microSD για επέκταση.
Στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί ένας αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων και μια διπλή κάμερα που αποτελείται από έναν κύριο αισθητήρα ανάλυσης 16MP και ένα δευτερεύοντα ανάλυσης 2MP για λήψη φωτογραφιών με βάθος πεδίου. Το διάφραγμα του κύριου φακού είναι f/2.0 ενώ η εμπρόσθια κάμερα είναι μονή και φέρει φακό ανάλυσης 8MP με διάφραγμα f/2.2. Μιλώντας για την πλάτη, είναι κατασκευασμένη από 3D αλουμίνιο που είναι αρκετά στιλπνό και μοιάζει πολύ με γυαλί.
Το Cool Play 8 ενσωματώνει μια γενναιόδωρη μπαταρία φορτίου 4.000 mAh με ταχεία φόρτιση (δεν έχει προσδιοριστεί) και τρέχει εγγενώς Android 8.1 Oreo με επικάλυψη το UI της Coolpad. Η συσκευή είναι διαθέσιμη σε γκρι και κόκκινο χρώμα.

Coolpad Cool Play 8 – Βασικές προδιαγραφές

6.2-inch FHD+ IPS LCD capacitive touchscreen, 2246 x 1080 pixels
・Android 8.1 Oreo
・MediaTek MT6750
・Octa-core 1.5GHz
・4GB RAM
・64GB Internal Storage
・16MP + 2MP rear camera
・8MP selfie camera
・4000mAh battery

About Freegr network

Από το Blogger.