ειδήσεις

ΣΚΛΗΡΟΙ δίκοι HAMR 16TB ετοιμάζονται για το 2019

Ο στόχος της Seagate με την τεχνολογία HAMR (Heat-Assisted Magnetic Recording) είναι να αυξήσει την πυκνότητα των σκληρών δίσκων χωρίς να καταφύγει στις συμβατικές λύσεις αύξησης της χωρητικότητας, όπως με την αύξηση του «φυσικού αποτυπώματος» τους ή με την αύξηση του αριθμού των platters στο εσωτερικό τους κ.ά.
Η εταιρεία λέει ότι δοκιμάζει στο εργαστήριο της σκληρούς δίσκους HAMR χωρητικότητας 16TB και πως μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα είναι τα επιθυμητά, και ότι αναμένεται να διαθέσει 16TB HAMR-based σκληρούς δίσκους σε συνεργάτες της μέχρι το 2019.
Οι σκληροί δίσκοι τεχνολογίας HAMR παρέχουν επίσης την απαραίτητη συμβατότητα για τους εταιρικούς πελάτες, καθώς δεν απαιτούν ειδική μεταχείριση ή πρόσθετο hardware για να εγκατασταθούν στα συστήματα τους. H Seagate σχεδιάζει να κυκλοφορήσει λύσεις χωρητικότητας έως και 20TB μέχρι το 2020 και λύσεις 48TB χρησιμοποιώντας τον τυποποιημένο form factor 3,5” μέχρι το 2024. Η Seagate δηλώνει επίσης ότι οι μονάδες HAMR ξεπερνούν κατά πολύ τις παραμέτρους αξιοπιστίας που απαιτούνται από τη βιομηχανία.
uDwiTCYPBfOi7IcD.jpg.73b04a19fcf3475ddaefbd3ced4c011b.jpg
«Η Seagate ξεκίνησε να δοκιμάζει εσωτερικά τις πρώτες μονάδες Exos HAMR χρησιμοποιώντας ένα πλήρες σύνολο από τυποποιημένα benchmark test που χρησιμοποιούνται για την προετοιμασία και την βελτιστοποίηση κάθε νέου προϊόντος σκληρού δίσκου για deployment» δήλωσε ο Senior Director του τμήματος Enterprise Product Line Management της Seagate. «Οι δοκιμές μας απέδειξαν την συμβατότητα των σκληρών δίσκων με τα συστήματα που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις σήμερα

About Freegr network

Από το Blogger.