τεχνολογία

Το Facebook Messenger αναβαθμίζεται με AR stickers, selfie mode

Το Facebook Messenger αλλάζει σε Android και iOS μέσω αναβάθμισης που φέρνει νέα εργαλεία σχετικά με την κάμερα και τη λήψη φωτογραφιών αλλά και την προσθήκη αυτοκόλλητων AR (επαυξημένης πραγματικότητας) σε φωτογραφίες και video. Σύμφωνα με ανακοίνωση που προήλθε από το Facebook, η εφαρμογή του Messenger βελτιώνεται μέσω αναβάθμισης, στοχεύοντας σε χαρακτηριστικά της κάμερας, προσθέτοντας το selfie mode αλλά και υποστήριξη για την εφαρμογή Boomerang. 
Το Boomerang είναι μια υπο-εφαρμογή του Instagram με την οποία οι χρήστες μπορούν να καταγράφουν loop video το οποίο πηγαίνει μπρος και πίσω, δίνοντας έναν διαφορετικό και πιο ευχάριστο τόνο στη σκηνή που καταγράφεται μέσω video. Με τις νέες αλλαγές, το Facebook Messenger διαθέτει πλέον πέντε διαφορετικά modes για την κάμερα. Αυτά είναι τα normal, video, text, boomerang και selfie, με τη συγκεκριμένη αναβάθμιση να γίνεται διαθέσιμη περίπου λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση για την αλλαγή του Messenger με πιο καθαρό περιβάλλον χρήσης και εύκολες συντομεύσεις. 
Πέραν αυτών των αλλαγών, το Messenger επιτρέπει πλέον τους χρήστες να χρησιμοποιούν τα stickers που έχουν σε φωτογραφίες και video, κάνοντάς τα να μοιάζουν σαν αντικείμενα επαυξημένης πραγματικότητας, αυξάνοντας τη διασκέδαση στις συνομιλίες μεταξύ των χρηστών.

About Freegr network

Από το Blogger.