freegr

“Ultra” monitors από την LG έρχεται στην CES 2019

Η LG, κατά τη διάρκεια της CES 2019 τον επόμενο μήνα, θα παρουσιάσει τα πιο πρόσφατα Ultra monitors περιλαμβάνοντας τη σειρά UltraWide για αξιοσημείωτη απόδοση και τη σειρά UltraGear για ενισχυμένη εμπειρία gaming.
Με ηγετική θέση λόγω καινοτομίας στην κατηγορία των monitors και έχοντας χτίσει ισχυρή φήμη με το UltraWide (με ανάλυση 21:9 και παραπάνω), η LG επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με το νέο και εντυπωσιακό LG UltraWide Monitor (μοντέλο 49WL95) 49 ιντσών το οποίο προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη παραγωγικότητα για οποιαδήποτε εργασία ενώ το πρόσφατο LG UltraGear Gaming Monitor (μοντέλο 38GL950G) συνδυάζει την άψογη ποιότητα εικόνας με ‘εκρηκτική’ ταχύτητα για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των gamers για μία καθηλωτική εμπειρία.

2019 LG UltraWide Monitor

Το νέο UltraWide Monitor της LG διαθέτει μία μεγάλη κυρτή οθόνη με αναλογία 32:9 προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Με το χαρακτηριστικό cinematic scale, το LG 49WL95 αποτελεί μία υψηλής ποιότητας λύση που αντικαθιστά την πολυπλοκότητα του στησίματος πολλών οθόνων (multi-screen setup). Η μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας λόγω της 49 ιντσών οθόνης και του απίστευτου aspect ratio καθιστά το LG UltraWide ιδανικό για ταυτόχρονη εκτέλεση εργασιών.
Με 5120 x 1440 pixels (αντίστοιχα με αυτά των δύο 27 ιντσών Quad High Definition τοποθετημένα δίπλα το ένα στο άλλο) και 108 pixels ανά ίντσα (Pixel Per Inch) εξασφαλίζει την καλύτερη καθαρότητα οθόνης, κάνοντας ευκολότερη την ανάγνωση των αρχείων και την επεξεργασία videos και εικόνων.
Το LG UltraWide Monitor πρόκειται για το απόλυτο εργαλείο για την ενίσχυση της παραγωγικότητας. Κατάλληλο για οποιοδήποτε τύπο εργασίας, αυτό το monitor ταιριάζει είτε για όποιον εργάζεται στον τομέα των χρηματοοικονομικών, στο IT, στο σχεδιασμό και στην αρχιτεκτονική όπου η ακρίβεια και η ποιότητα της εικόνας είναι απαιτούμενα. Εφαρμόζοντας την ηγετική τεχνολογία IPS της LG, το πρόσφατο UltraWide Monitor προσφέρει εντυπωσιακά ακριβή αναπαραγωγή χρώματος καλύπτοντας το 99% της χρωματικής παλέτας sRGB. Με την υποστήριξη του HDR10, το monitor μπορεί να προβάλει HDR games και videos.
Για να αξιοποιήσει πλήρως την απίστευτη ευρεία οθόνη, το LG UltraWide Monitor διαθέτει λειτουργία Picture-by-Picture έτσι ώστε να μπορεί ο χρήστης να βλέπει περιεχόμενο από πολλαπλές πηγές δίπλα-δίπλα και να εργάζεται με πολλαπλές εφαρμογές ταυτόχρονα. Το λογισμικό Dual Controller επιτρέπει τη σύνδεση σε διαφορετικές συσκευές όλες ελέγξιμες μέσω ενός μόνο πληκτρολογίου και ενός mouse, με αδιάλειπτη λειτουργία μέσω PBP βελτιώνοντας τη ροή εργασιών και αυξάνοντας την αποδοτικότητα. Με θύρες USB Type-C, οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν data και να φορτίσουν συσκευές – ακόμα και laptops – ταυτόχρονα. Η εντυπωσιακή κυρτή οθόνη εντείνει την αίσθηση της συγκέντρωσης του χρήστη όταν παρακολουθεί videos ή παρόμοιο περιεχόμενο ενώ o ‘καθαρός’, μίνιμαλ σχεδιασμός και η μεταλλική λεπτή βάση προσθέτει συνολικά μία δόση κομψότητας.

2019 LG UltraGear Gaming Monitor

Η LG παρουσιάζει για πρώτη φορά το νέο Nano IPS UltraGear Monitor ειδικά για gamers στην CES 2019, με υποστήριξη για NVIDIA G-SYNC και 144Hz refresh rate για γρήγορο και χωρίς διακοπές gaming. Οι ζωντανές εικόνες με χρώματα που κόβουν την ανάσα είναι δεδομένο για το monitor με ανάλυση 3840 x 1600 και 98% κάλυψη της γκάμας χρωμάτων DCI-P3. Το UltraGear monitor σχεδιάστηκε για να καλωσορίσει τους gamers στην 21:9 αναλογία, με την κυρτή οθόνη και το εικονικά χωρίς πλαίσιο σχεδιασμό. Ο σφαιρικός φωτισμός, σχεδιασμένος για επιβλητική ατμόσφαιρα gaming, προσφέρει έως και έξι διαφορετικές ρυθμίσεις χρώματος που ‘αναδύονται’ από το πίσω μέρος της οθόνης και μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τη διάθεση των παικτών, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης των ματιών.

About Freegr network

Από το Blogger.