ειδήσεις

Η ελληνική εφαρμογή που παρέχει δωρεάν και απεριόριστο Ίντερνετ!

Μια Ελληνική εφαρμογή που υπόσχεται Δωρεάν και απεριόριστο Ίντερνετ – και μάλλον έχει δίκιο – έκανε την εμφάνισή της στο Google Play Store με το πρόγραμμα να έχει αποσπάσει καλές κριτικές με 4.5 αστέρια από τις 622 μέχρι τώρα ψήφους. 
Η TzampaNet λοιπόν, λειτουργεί σε Android συσκευές, ΜΟΝΟ σε κατόχους καρτοκινητού Cosmote, Vodafone ή What’s Up και θα πρέπει η έκδοση του λειτουργικού σας να είναι Android 4 και άνω! Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο για να λειτουργήσει το δωρεάν Ίντερνετ, είναι ότι θα ΠΡΕΠΕΙ να έχετε κάτω από 1 ευρώ διαθέσιμο υπόλοιπο στην κάρτα σας και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχουν διαθέσιμα Megabytes στο πακέτο σας. Ελληνικά τρένα: 
Oι Ιταλοί αγοραστές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα βάλουν στις ράγες τρένα «βέλη» με 200 χλμ/ώρα!!! 
1. Υπάρχει περίπτωση να χρεωθώ χρησιμοποιώντας το TzampaNet; – Εφόσον έχετε κάτω από 1 ευρώ στο υπόλοιπο της κάρτας σας και δεν έχετε διαθέσιμα MB στο πακέτο σας, δεν υπάρχει καμία χρέωση. 
2. Τι πρέπει να έχω για να δουλέψει; – Για να δουλέψει η εφαρμογή χρειάζεστε Android 4 και πάνω και μια οποιαδήποτε κάρτα sim καρτοκινητής Cosmote. 
3. Δουλεύει σε χώρες εκτός από Ελλάδα; – Υπάρχει πιθανότητα αλλά δεν μπορούμε να σας απαντήσουμε.
 4. Πως μπορώ να κάνω WiFi hotspot; – Για να κάνετε WiFi hotspot πρέπει το κινητό σας να είναι rootαρισμένο (δεν το προτείνουμε για αρχάριους) και να ανοίξετε την λειτουργία root. 
5. Πως γίνεται να είναι δωρεάν; – Τα έξοδα μας καλύπτονται από διαφημίσεις μέσω της εφαρμογής. 6. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του TzampaNet και του Psiphon Handler, HTTP Injector; 
– Το TzampaNet χρησιμοποιεί μια εξελιγμένη τεχνολογία συμπίεσης δεδομένων για υψηλές ταχύτητες, τις περίπλοκες ρυθμίσεις τις αναλαμβάνουμε εμείς και σας βγάζουμε από το άγχος του διαμοιρασμού των προσωπικών σας δεδομένων που γίνεται από την χρήση Psiphon Handler και HTTP Injector που αντίστοιχα χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα για διαφημιστικούς σκοπούς και δεν ξέρετε σε τι server συνδέεστε. 
7. Γιατί κάποια παιχνίδια και εφαρμογές επικοινωνίας όπως το WhatsApp δεν λειτουργούν σωστά; – Αυτές οι εφαρμογές δεν υποστηρίζονται ακόμα από το πρωτόκολλο σύνδεσης μας. 
8. Όταν χρησιμοποιώ το TzampaNet τα προσωπικά μου δεδομένα είναι ασφαλή; – Δεν αποθηκεύουμε και δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με κανέναν. Αυτός είναι ο πιο σημαντικός κανόνας λειτουργίας μας. 
Δεν έχετε λοιπόν, παρά να δοκιμάσετε την εφαρμογή και να μας πείτε εντυπώσεις και αποτελέσματα. Αν έχετε απορίες, δεν θα τις κάνετε εδώ αλλά στην επίσημη σελίδα της εφαρμογής στο Facebook. google Προσοχή: Λόγω ότι η εφαρμογή συνδέεται σε ιδιωτικό Server που λογικά έχουν πληρωμένο τα παιδιά που την έφτιαξαν, οποιαδήποτε ενέργεια που να δείχνει προσωπικά δεδομένα, κωδικούς κτλ, δεν είναι 100% ασφαλή. Μπορεί η παράγραφος 8 του παραπάνω FAQ να λέει αυτά που λέει, και μακάρι να ισχύουν και να είναι λίρα εκατό τα παιδιά, δεν παύει να είναι επικίνδυνο! Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

About Freegr network

Από το Blogger.