athens

Digital Expo 2017, gaming και τεχνολογία γίνονται ένα

Ενδιαφέρουσες ομιλίες και shows από αγαπημένους YouTubers, επίκαιρα ακαδημαϊκά σεμινάρια, συναρπαστικά τουρνουά σε κονσόλες και υπολογιστές, Card Games και διαγωνισμοί Cosplay και Fan Art με πλούσια δώρα είναι μερικά μόνο από τα happenings που θα περιλαμβάνει η Gaming - Τεχνολογική εκδήλωση με την ονομασία Digital Expo.
Η εκδήλωση, που διοργανώνεται από το GameSpace σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο , θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, από τις 30 Σεπτεμβρίου έως την 1 Οκτωβρίου 2017.
New York College Digital Expo 2017Το Main Stage του Digital Expo θα γίνει ο ιδανικός χώρος για να φιλοξενηθεί η Βαλκανική Διοργάνωση με ονομασία Lan Masters. Οι 4 καλύτερες ομάδες League of Legends στα Βαλκάνια, θα διαγωνιστούν για το χρηματικό έπαθλο των 5.000 ευρώ, με την Ελλάδα να αντιπροσωπεύεται από 2 ομάδες!
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα υπάρχουν εκθέσεις από: γνωστές εταιρείες του Τεχνολογικού χώρου, Indie Developers που θα παρουσιάσουν τα νέα παιχνίδια τους, κονσόλες και υπολογιστές άνω των δέκα ετών από την Amigahellas καθώς και μικρά booths από Cosplayers - Artists.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το «κλείσιμο» της πρώτης μέρας θα είναι άκρως εορταστικό με τραγούδι και μουσική!

Πληροφορίες

  • Διάρκεια: 30 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου 2017
  • Ώρες: 10:00 – 22:00
  • Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο εδώ.
  • Κόστος εισόδου: 3 ευρώ την ημέρα ή 5 ευρώ για το 2ήμερο (4 ευρώ  για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου)
  • Χώρος: Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, Δωδεκανήσου 106 (κοντά στον σταθμό «Ανθούπολη» του μετρό)
  • Αγορά εισιτηρίων: DEX-Tickets

About Freegr network

Από το Blogger.