τεχνολογία

Η Microsoft ετοιμάζει την παρουσίαση νέου Surface

Η Microsoft φέρεται να ετοιμάζει την παρουσίαση τουλάχιστον ενός νέου Surface, στα τέλη Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του Future Decoded που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο. Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα The Verge, στο επερχόμενο event της Microsoft ενδέχεται να παρουσιαστεί ένα νέο Surface Book, αφού η συγκεκριμένη σειρά συσκευών δεν έχει αναβαθμιστεί τα τελευταία δύο χρόνια. Με εξαίρεση βέβαια να αποτελεί η Performance Edition που πριμοδοτήθηκε με ισχυρότερη κάρτα γραφικών και μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρία. 
Ενδεχομένως η αμερικανική εταιρεία να θέλει να δώσει περισσότερη ισχύ στην οικογένεια Surface Book με νέους mobile επεξεργαστές τεσσάρων πυρήνων της Intel. Η σειρά επεξεργαστών Kaby Lake R θα προσδώσει 40% περισσότερη επεξεργαστική ισχύ και ικανότητα εκτέλεσης πολλαπλών παράλληλων εργασιών. Φυσικά, πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο η Microsoft να κάνει την έκπληξη και να πραγματοποιήσει την φήμη που θέλει τον μελλοντικό εφοδιασμό Windows συσκευών με επεξεργαστές Snapdragon της Qualcomm. Βέβαια, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε το ενδεχόμενο στο event του Λονδίνου να παρουσιαστούν συσκευές τρίτων κατασκευαστών οι οποίες θα έρθουν με επεξεργαστές τεχνολογίας ARM. 
Η ιστοσελίδα The Next Web, από την άλλη πλευρά, επισημαίνει ότι υπάρχει το ενδεχόμενο η Microsoft να παρουσιάσει την LTE έκδοση του Surface Pro, κάτι το οποίο είχε προ-αναγγελθεί τον περασμένο Μάιο. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Microsoft έχει παρουσιάσει κύριο hardware υλικό άλλες δύο φορές φέτος. Τον περασμένο Μάιο σε ειδικό event για το λειτουργικό σύστημα Windows 10 είχε παρουσιαστεί το Surface Laptop.

About Freegr network

Από το Blogger.