τεχνολογία

Η Samsung υπόσχεται πτυσσόμενα τηλέφωνα το 2018

Η Samsung ανακοίνωσε την Τρίτη, λίγο πριν από την πολυαναμενόμενη εκδήλωση για το iPhone 8, ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα πτυσσόμενο smartphone το 2018. “Ως επικεφαλής της επιχείρησης, μπορώ να πω ότι στοχεύουμε στο επόμενο έτος”, δήλωσε ο πρόεδρος της Samsung Electronics, Κο Dong-jin, σε συνέντευξή του στο Associated Press. “Όταν μπορέσουμε να ξεπεράσουμε μερικά προβλήματα, θα λανσάρουμε το προϊόν”. 
Υπάρχουν φήμες ότι η εταιρεία επιδιώκει την κυκλοφορία ενός πτυσσόμενου τηλεφώνου από το 2013, όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά την παρουσίαση πρωτοτύπων σε συνέδρια τεχνολογίας και άλλες εκδηλώσεις. Ο Κορεατικός όμιλος ηλεκτρονικών ειδών, επιδιώκει νέους τρόπους για να ξεχωρίσει σε μια ολοένα και πιο συμφέρουσα αγορά καταναλωτικών τεχνολογιών και τα εύκαμπτα τηλέφωνα δεν είναι ο μόνος τρόπος.
 Η Samsung φημολογείται επίσης ότι επιδιώκει να κατασκευάσει ένα speaker τεχνητής νοημοσύνης, για να ανταγωνιστεί το Amazon Echo, το Google Home και το Apple HomePod. Η εταιρεία άρχισε να ασχολείται με τον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης από το 2016. Καθώς φαίνεται, η εταιρεία θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στο Galaxy Note 8 για να ανταγωνιστεί τα νέα iPhones μέχρι το τέλος του έτους. Εκτός από ένα πτυσσόμενο τηλέφωνο, η Samsung φημολογείται επίσης ότι θα ξεκινήσει το Galaxy S9 τον Ιανουάριο. Εάν η φήμη είναι αληθινή, αυτό σημαίνει ότι η Samsung θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει μια επίθεση πολλαπλών επιπέδων ενάντια στο νέο iPhone, το οποίο έχει τιμή εκκίνησης $ 999.

About Freegr network

Από το Blogger.