τεχνολογία

ITX Μητρικές για Ryzen και από την ASUS!

Η ASUS έχει σχεδιάσει δύο νέες μητρικές για το AM4 socket περισσότερα για τις οποίες θα μάθουμε αρκετά σύντομα! Αμφότερες θα είναι της σειράς των Republic of Gamers και πιο συγκεκριμένα οι ROG Strix X370-I Gaming μαζί με την ROG Strix B350-I Gaming. Η πρώτη θα είναι το κορυφαίο μοντέλο με το X370 chipset και ειδικά μελετημένη σχεδίαση, για να χωρέσει όλα τα χαρακτηριστικά που θα περίμενε ο επίδοξος gamer. 
Η ανακοίνωση λέγεται πως θα γίνει την ίδια περίοδο με την αποκάλυψη των πρώτων Z370 μητρικών της εταιρίας για τους Coffee Lake επεξεργαστές της Intel με στόχο να προσελκύσει τα βλέμματα όσων θέλουν να αναβαθμίσουν σε κάποια από τις δύο επιλογές.
 Μερικοί ανταγωνιστές της ASUS έχουν ήδη παρουσιάσει μερικές υλοποιήσεις στο αντίστοιχο form factor που αν και δεν είναι αρκετοί, φτάνουν για να προκαλέσουν την ASUS. Οι μητρικές τέτοιου είδους για Ryzen έχουν το μειονέκτημα του κυκλώματος τροφοδοσίας, όπου θα πρέπει να είναι αρκετά μελετημένη η ψύξη του για να μην υπάρξουν προβλήματα κατά τη λειτουργία, όχι ότι έχουν αναφερθεί βέβαια προβλήματα με αντίστοιχες υλοποιήσεις για την ώρα.

About Freegr network

Από το Blogger.