τεχνολογία

Microsoft αλλάζει την ροή αναβάθμισης των Windows 10

H Microsoft αποφάσισε να μειώσει τον ρυθμό με τον οποίο διανέμει updates για τα Windows 10, καθώς το λειτουργικό κλείνει τρία χρόνια παρουσίας. Είναι γεγονός ότι πολλοί είναι οι χρήστες οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την ιδιαίτερα συχνή διανομή πακέτων updates για τα Windows 10, στοιχείο που έχει καταγράψει η Microsoft και αποφάσισε να προβεί στις απαραίτητες αλλαγές. 
Σε πολλές περιπτώσεις εμφανίστηκαν προβλήματα μετά από την εγκατάσταση updates στα Windows 10 και έτσι η εταιρεία αποφάσισε να κάνει πιο αργές τις κινήσεις αναβάθμισης του λογισμικού. Μετά τα προβλήματα που εμφανίστηκαν σε αρκετούς χρήστες των Windows 10 έπειτα από την εγκατάσταση του Anniversary Update, η Microsoft αποφάσισε να μειώσει το ρυθμό της και έτσι, με την ευκαιρία της διανομής του Creators Update, ακολουθεί άλλη πολιτική, με πολύ πιο αργή διανομή σε όλους τους χρήστες. 
Η νέα πολιτική διανομής των updates της Microsoft είναι ότι θα πρέπει αυτά να γίνονται διαθέσιμα με γνώμονα την ασφάλεια και την απουσία προβλημάτων στον τελικό χρήστη. Από εδώ και στο εξής, η Microsoft υπόσχεται ότι κάτι που θα διατίθεται μέσα από το Windows Update θα είναι απόλυτα ασφαλές και σίγουρο ότι δεν θα προκαλεί κανενός είδους πρόβλημα στον υπολογιστή του κατόχου των Windows 10.

About Freegr network

Από το Blogger.