τεχνολογία

Windows 10: επόμενη αναβάθμιση στις 17 Οκτωβρίου

Μπορεί η ίδια η Microsoft να μην επέδειξε νέα προϊόντα της στο πλαίσιο της έκθεσης IFA 2017, επέλεξε όμως την σχετική συγκυρία για να ανακοινώσει την ημερομηνία διάθεσης στο ευρύ κοινό της επόμενης αναβάθμισης των Windows 10.
 Το Fall Creators Update, όπως ονομάζεται σε αντιδιαστολή με το Creators Update του Μαρτίου (κωδικές εκδόσεις 1709 και και 1703 αντίστοιχα), θα ξεκινήσει να προσφέρεται από τις 17 Οκτωβρίου, ημερομηνία στην οποία θα ξεκινήσουν να πωλούν σε όλες τις μεγάλες αγορές και οι Dell, HP, Acer και Lenovo τα περιφερειακά τους "ανάμικτης πραγματικότητας" (mixed reality) που χρειάζονται την νεότερη αυτή έκδοση των Windows 10 για να λειτουργήσουν. 
Πέρα από την υποστήριξη σε αυτά τα προϊόντα, το Fall Creators Update φέρνει στο προσκήνιο διάφορα άλλα νέα στοιχεία που ποικίλλουν από την υιοθέτηση νέου σχεδιαστικού ύφους στο γραφικό περιβάλλον των Windows 10 (το Motion Fluent Design που έχουμε αναφέρει στο παρελθόν) και την πλήρη υποστήριξη στην τεχνολογία απόδοσης χρώματος HDR, μέχρι την αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του OneDrive και την επέκταση των δυνατοτήτων που έχουν οι γραφίδες και τα συμβατά τους apps. Εννοείται πως το Fall Creators Update θα ενσωματώνει και έναν αριθμό από βελτιώσεις στην ασφάλεια και την απόδοση των Windows 10 συνολικά. 
Η συγκεκριμένη αναβάθμιση θα είναι η τέταρτη "μεγάλη" μετά από την αρχική κυκλοφορία των Windows 10 τον Ιούλιο του 2015 - αποδεικνύοντας συνεπή την Microsoft στο πλάνο της για δύο εξελικτικές ενημερώσεις του λειτουργικού της κάθε χρόνο και μία κάθε μήνα ή δίμηνο μόνο για θέματα σταθερότητας και ασφάλειας. Τις εντυπώσεις μας από το Fall Creators Update θα καταθέσουμε την πρώτη ημέρα διάθεσής του στο κοινό. Έως τότε...

About Freegr network

Από το Blogger.