ειδήσεις

Η ZOTAC με νέες σειρές mini PCs ZBOX MAGNUS EK και ER

Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι μπαίνουν στην διαδικασία του να ψάχνουν και να βρίσκουν τα ιδανικά κομμάτια hardware για την σύνθεση ενός ισχυρού, κομψού και ιδιαίτερα μικρού συστήματος. Για όσους πάλι θα προτιμούσαν μία έτοιμη λύση, η ZOTAK ανακοίνωσε τις νέες σειρές mini PCs υψηλών επιδόσεων, ZBOX MAGNUS EK και ER, με επεξεργαστές Intel ή AMD και Nvidia κάρτες γραφικών. 
Η ιδιαιτερότητα των νέων MAGNUS EK και ER, είναι η χρήση desktop καρτών γραφικών, σε αντίθεση με τα προηγούμενα μοντέλα στα οποία οι κάρτες γραφικών ήταν mobile. Η ZOTAC δίνει την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μια desktop GTX 1060 και μια desktop GTX 1070, προσφέροντας επιδόσεις gaming που κάποιος περιμένει να πάρει από ένα desktop σαφώς μεγαλύτερων διαστάσεων. 
 Η διαφορά ανάμεσα στις σειρές EK και ER, έχει να κάνει με την πλατφόρμα. Έτσι η σειρά EK έρχεται με Intel i5 quad core επεξεργαστή, αρχιτεκτονικής Kabylake και επιπλέον υποστήριξη για Intel Optane Memory, ενώ η σειρά ER έρχεται με AMD Ryzen 5 επεξεργαστή, προσφέροντας κορυφαίες επιδόσεις επεξεργασίας, με παράλληλα χαμηλή κατανάλωση. Στα κοινά χαρακτηριστικά των μοντέλων έχουμε έως και 32GB μνήμης DDR4 2400MHz SODIMM, δύο αποθηκευτικά μέσα, 2,5'' και M.2, πλήθος συνδέσεων, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται δύο USB 3.1 Gen2, μία HDMI 2.0 θύρα, τρεις DISPLAYPORT 1.4 και μία DL-DVI. Για την ψύξη των MAGNUS χρησιμοποιείται σύστημα ψύξης με αθόρυβο ανεμιστήρα. Τα νέα MAGNUS πωλούνται τόσο ως barebones, με μόνο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών προ εγκατεστημένα, αλλά και ως έτοιμα PCs με προ εγκατεστημένα επιπλέον μνήμη, SSD, HDD και λειτουργικό Windows 10 Home.

About Freegr network

Από το Blogger.