ειδήσεις

Ο ψηφιακός βοηθός Google Assistant θα μεταφράζει τα πάντα

Μία πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη για τον ψηφιακό βοηθό Google Assistant παρουσιάστηκε στο συνέδριο GDD που πραγματοποιήθηκε στην Κρακοβία (Πολωνία) πριν από μερικές ημέρες. Στη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν ένα demo της Google όπου ο Assistant μετατρέπεται σε μεταφραστή για διάφορες γλώσσες. 
Για παράδειγμα, ο χρήστης μπορεί να πει “OK Google, γίνε ο μεταφραστής μου στα Γερμανικά” και ο Assistant θα επαναλαμβάνει τις λέξεις – φράσεις που θα λέει ο χρήστης στα Γερμανικά, ενώ παράλληλα θα εμφανίζει και την μετάφραση στην οθόνη της συσκευής. Προφανώς, ο Google Assistant θα υποστηρίζει όλες τις γλώσσες στις οποίες είναι εξαρχής διαθέσιμος. 
Άλλες ενδιαφέρουσες ειδήσεις από το συνέδριο αφορούν την βελτιωμένη αναγνώριση της φωνής κάποιου χρήστη αν υπάρχουν εξωτερικές πηγές θορύβου, η ταχύτερη απόκριση σε πολύπλοκες αναζητήσεις και η σημαντικά πιο βελτιωμένη αντίληψη για την αντιμετώπιση και διεκπεραίωση πολύπλοκων ερωτήσεων Δεν έγινε γνωστό πότε θα ενσωματωθούν οι νέες λειτουργίες, αλλά φαίνεται ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

About Freegr network

Από το Blogger.