τεχνολογία

Nikon D850, με full frame 4K καταγραφή video και ανάλυση 45,7 MP!

Η Nikon παρουσιάζει την D850 και εξασφαλίζει στους φωτογράφους πλήρους κάδρου τον κορυφαίο συνδυασμό ανάλυσης, ταχύτητας και ευαισθησίας στο φως. Από το φωτογραφικό στούντιο έως τις πιο απομακρυσμένες τοποθεσίες στον κόσμο, αυτή η D-SLR με φορμά FX δεν έχει απλά καλή απόδοση, αλλά προάγει την απόδοση σε εντελώς νέο επίπεδο.
Κατά τη φωτογράφιση της φύσης, της διαφημιστικής αθλητικής φωτογραφίας, των γάμων, της μόδας καθώς επίσης και κατά τη λήψη video, η D850 παρέχει στους φωτογράφους που εργάζονται σε έντονα ανταγωνιστικά πεδία, την ευελιξία που χρειάζονται για να έχουν άριστη απόδοση. Ο γρήγορος αισθητήρας με φορμά FX με εξαιρετικά υψηλή ανάλυση χρησιμοποιεί τα 45,7 megapixel της ωφέλιμης ανάλυσης για τη δημιουργία αρχείων 45,4 MP. Η νέα αρχιτεκτονική του αισθητήρα με ενσωματωμένους μικροφακούς on-chip χωρίς κενά, χαρίζει κορυφαία λεπτομέρεια και μοναδικό δυναμικό εύρος. Οι ταχύτητες καρέ έχουν αυξηθεί έως τα 9 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) χάρη στο προαιρετικό πολλαπλό τροφοδοτικό μπαταρίας MB-D18. Η δυνατότητα εγγραφής video περιλαμβάνει πλέον την εγγραφή video σε πλήρες κάδρο ποιότητας 4K χωρίς συντελεστή κροπαρίσματος, το οποίο απελευθερώνει νέες προοπτικές κατά τις λήψεις με τους γρήγορους φακούς σταθερής εστιακής απόστασης της Nikon. Είναι επίσης δυνατή η εγγραφή video time lapse 4Κ εντός της φωτογραφικής μηχανής.
D850_24_70E_front34l
Στα άλλα νέα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ευελιξία, είναι η δυνατότητα λήψης φωτογραφιών μεγέθους RAW σε μεγέθη Large, Medium ή Small. Η λειτουργία άηχης φωτογράφισης εξασφαλίζει λήψεις εξαιρετικής ευκρίνειας και υψηλής ανάλυσης, χωρίς ήχο κλείστρου. Η λειτουργία σημειακής AF είναι διαθέσιμη στη ζωντανή προβολή για να εξασφαλίζει λήψεις macro ακριβείας. Πρόκειται για την πρώτη D-SLR που περιλαμβάνει λειτουργία focus-stacking ενσωματωμένη στη φωτογραφική μηχανή για εικόνες με εξαιρετική ευκρίνεια και τεράστιο βάθος πεδίου.
D850_24_70E_left
Ο Dirk Jasper, Διευθυντής Προϊόντων της Nikon Europe, δήλωσε: «η D850 εξασφαλίζει τόσο υπέροχη ευελιξία που είναι σαν να δουλεύετε με τρεις φωτογραφικές μηχανές ταυτόχρονα. Είτε χρειάζεστε ευελιξία όσον αφορά τον αριθμό megapixel, το μέγεθος αρχείου, την ταχύτητα ή το ISO, η D850 ξεχωρίζει. Αποτελεί μια έξυπνη επένδυση για τους φωτογράφους που αναζητούν την ελευθερία για εξαιρετική απόδοση χωρίς περιορισμούς».

About Freegr network

Από το Blogger.