τεχνολογία

Windows 10: Μοιάζουν με το iOS και Android

Ξεκινώντας από το Fall Creators Update που κυκλοφόρησε στις 17 Οκτωβρίου, τα Windows 10 θα προσφέρουν νέες εφαρμογές που απαιτούν πρόσβαση σε συγκεκριμένες λειτουργίες όπως κάμερα και μικρόφωνο. Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζετε είναι ότι αυτές οι δυνατότητες θα εμφανίζονται μόνο για εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί μετά το Fall Creators Update και οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να ελέγχουν τις ρυθμίσεις οποιαδήποτε στιγμή μέσω του: Start > Settings > Privacy. Επίσης, η Microsoft θα επιτρέψει την γρήγορη πρόσβαση στο Privacy Statement κατά την αρχική διαδικασία εγκατάστασης. 
Τα links “Learn More” θα εμφανίζονται στην οθόνη ρυθμίσεων της συσκευής για να μπορεί ο χρήστης να μεταβαίνει ευκολότερα στις πληροφορίες. «Δεν χρειάζεται πλέον να ξεσκονίζετε την δήλωση απορρήτου για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για μια συγκεκριμένη λειτουργία. Πλέον, μπορείτε να κάνετε κλικ στο “Learn More” για άμεση πρόσβαση.» εξηγεί η Microsoft. Συνεχίζοντας, τονίζει ότι επιθυμεί οι χρήστες να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές ρύθμισης απορρήτου ώστε να είναι σε θέση να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με το απόρρητό και τον τρόπο χρήσης των δεδομένων τους. 
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι χρήστες των επιχειρήσεων θα λάβουν μια νέα ρύθμιση που περιορίζει τη συλλογή διαγνωστικών δεδομένων στο ελάχιστο που απαιτείται για το Windows Analytics. Αυτό σημαίνει ότι μόνο οι πολύ σημαντικές πληροφορίες θα αποθηκεύονται.

About Freegr network

Από το Blogger.