ειδήσεις

Ultrabook Αφής Windows/Android 4GB/64GB

Στα τέλη Αυγούστου το Gearbest φέρνει σε προσφορά ένα λεπτό και πλήρως μεταλλικό φορητό. Δείτε το υβριδικό ultrabook CHUWI Hi10 Pro, με οθόνη αφής 10,1'' FHD, Windows 10 και Android, 4GB μνήμη και 64GB eMMC, μαζί με Type-C, δυο κάμερες, microSD και μαγνητικό αποσπώμενο πληκτρολόγιο, σε φιλική τιμή για λίγες ημέρες. 
Ποια είναι η CHUWI 
Η Chuwi είναι μια κινέζικη εταιρεία που ιδρύθηκε το 2004. Δραστηριοποιείται στους τομείς του σχεδιασμού, ανάπτυξης και παραγωγής ψηφιακών ηλεκτρονικών προϊόντων. Η εταιρεία κατασκευάζει μια ευρεία γκάμα από συσκευές, που περιλαμβάνουν tablets, υπολογιστές, Mp3 Players, ebook readers, μέχρι και ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες τύπου Roomba. Η ιστορία της Chuwi ξεκινά το Σεπτέμβριο του 2004 στο Shenzhen της Κίνας. Μέσα σε λίγα χρόνια η εταιρεία κατόρθωσε να αποσπάσει υψηλό μερίδιο στην αγορά της αχανούς ασιατικής χώρας, παράγοντας συσκευές με υψηλές προδιαγραφές. Γιατί να αγοράσω το ultrabook Είναι αλήθεια ότι αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα Windows netbook με 4GB μνήμη για να κάνουμε εργασίες στο ίντερνετ, θα χρειαστεί να καταβάλουμε περισσότερα χρήματα. Συν τοις άλλοις, η συσκευή δεν θα είναι τόσο κομψή, ελαφριά και λεπτή, ούτε βέβαια θα έχει οθόνη αφής και δυνατότητα της εναλλαγής σε tablet αλλά και σε δυο λειτουργικά. Πως μπορώ να αγοράσω το CHUWI Hi10 Pro 
Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμο σε κανένα ελληνικό κατάστημα. Σε τέτοια κινέζικα μοντέλα, όμως, είναι πάντα πιο έξυπνη ιδέα να παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα, καθώς θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές. 
Οι προσφορές σε προϊόντα Chuwi 
Οι τρέχουσες προσφορές για όλες τις συσκευές της Chuwi είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest. Το κινεζικό notebook διακρίνεται για την 10,1 ιντσών οθόνη αφής IPS, με ανάλυση στα 1920 x 1200 (WUXGA), καθώς επίσης και για την μεταλλική κατασκευή, αλλά και τον εξαιρετικά κομψό σχεδιασμό. H συσκευή είναι ιδιαίτερα φορητή, και πολύ πιο λεπτή από τους όλα τα netbook της ίδιας κατηγορίας. Το ultrabook έχει μαγνητικό αποσπώμενο πληκτρολόγιο με θύρα USB. 'Eχει συνολικό βάρος που ανέρχεται στα 1.070 κιλά. Σαν tablet ζυγίζει 562 γραμμάρια. Το CHUWI Hi10 διαθέτει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Cherry Trail Z8350 64-bit (Intel Atom X5-Z8350) στα 1,44GHz, μέχρι 1,92GHz. 
Η συσκευή διαθέτει πολύ καλή μνήμη RAM στα 4GB και αποθηκευτικό eMMC στα 64GB. Διαθέτει υποδοχή για microSD και έρχεται με μια Type-C μαζί με μια micro HDMI. Η απόλυτη προστασία δωρεάν για τρεις μήνες Ο κινέζικος υβριδικός φορητός έρχεται με εγκατεστημένα τα Windows 10 στην αγγλική έκδοση και έχει δυο κάμερες στα 2.0 MP. Επιπλέον όπως είδαμε μπορεί να τρέξει ταυτόχρονα το Android 5.1 .

About Freegr network

Από το Blogger.