ειδήσεις

Λύσεις ΙΤ αναπτύσσοντας την υπηρεσία Device as a Service

Η HP ανακοίνωσε τις αλλαγές και τις επιπλέον λύσεις που προσφέρει με την υπηρεσία Device as a Service (DaaS) ώστε να υποστηρίξει ένα ευρύ φάσμα των αναγκών των πελατών και των συνεργατών.
Η HP εισήγαγε νέες δυνατότητες ανάλυσης και αναφοράς με το HP TechPulse, καθώς και την επέκταση του HP Τech Café Market σε όλο τον κόσμο.
«Το εργατικό δυναμικό εξελίσσεται με όλο και περισσότερους υπάλληλους να εργάζονται από απόσταση και να μετακινούνται συχνά. Η σημερινή προσέγγιση στο σύγχρονο IT managementπρέπει να απλοποιεί τον τρόπο με τον οποίο οι εμπορικοί οργανισμοί παρέχουν τις κατάλληλες συσκευές για την εργασία, δίνουν στη διοίκηση πληροφορίες και παρέχουν ευελιξία στις επιχειρήσεις τους». Δήλωσε ο Bill AveyGlobal Head and General ManagerPersonal SystemsHPInc «Ως αποτέλεσμα, η HP συνεχίζει να επανεφεύρει τις λύσεις της, βασιζόμενη σε πληροφορίες πελάτων και συνεργατών, έτσι ώστε να διασφαλίσει ότι καλύπτει τις ανάγκες τους.»
Νέες αναλύσεις και αναφορές με το HP TechPulse
H τεχνολογία HP TechPulse παρακολουθεί και προβλέπει την κατάσταση των συσκευών επιτρέποντας στους πελάτες ή συνεργάτες να διαχειρίζονται προληπτικά τα περιβάλλοντα συσκευών με πολύ-λειτουργικά συστήματα (Multi-OS). H HP συνεχίζει να βασίζεται σε αυτή την τεχνολογία προσθέτοντας νέα αναλυτικά στοιχεία και αναφορές ώστε να βοηθήσει τους πελάτες να διαχειριστούν και να σχεδιάσουν τους τεχνολογικούς τους πόρους καλύτερα. Οι νέες βελτιώσεις περιλαμβάνουν:
  • Προγνωστικές αναλύσεις για συσκευές Android και Mac, οι οποίες ολοκληρώνουν τις δυνατότητες πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων της HP για την προληπτική αντιμετώπιση προβλημάτων των πελατών με τον σκληρό δίσκο ή τη μπαταρία. Για τις συσκευές Mac το TechPulse παρέχει τώρα πληροφορίες για τη θερμοκρασία και την υπερθέρμανση της συσκευής πριν αυτά τα προβλήματα επηρεάσουν τους χρήστες.
  • Αναφορά συμβατότητας υλικού των Windows 10 για να βοηθήσει τους πελάτες να προγραμματίσουν τη μετάβαση στο λειτουργικό σύστημα Windows 10 μετά το επερχόμενο τέλος της υποστήριξης των Windows 7
  • Βελτιωμένες αναφορές απογραφής με δυνατότητα χειροκίνητης προσθήκης συσκευών ώστε να βοηθήσει τον IT manager για διαχειρίζεται το απόθεμα των συσκευών.
  • Βελτιωμένες αναφορές BIOS ώστε να βοηθήσουν τους πελάτες να αντιμετωπίζουν πιθανές ευπάθειες σε επίπεδο BIOS
  • Υποστήριξη για την ενσωμάτωση της τηλεμετρίας από την Microsoft, ώστε να παρέχει στους πελάτες μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του στόλου τους και να τους βοηθήσει να αξιοποιήσουν στο έπακρο την επένδυσή τους.


Διαθεσιμότητα της λύσης HP Tech Café Market σε παγκόσμιο επίπεδο
Το HP Tech Café Market, μηχανή αυτόματης πώλησης και έξυπνης λύσης αποθήκευσης, συμβάλει στο να μετασχηματιστεί η υπηρεσία on-site εξυπηρέτησης, βελτιώνοντας την εμπειρία των πελατών, μειώνοντας το διάστημα διακοπής λειτουργίας και κάνοντας διαθέσιμα τα αξεσουάρ και τις συσκευές στους υπαλλήλους των πελατών μέσω μιας ασφαλούς και βολικής λύσης. Υποστηρίζοντας το σύγχρονο ανθρώπινο δυναμικό, οι λύσεις HP Tech Café Market και Walk-up είναι πλέον διαθέσιμες σε περισσότερες από 60 χώρες και παρέχουν ολοκληρωμένη, αυτοματοποιημένη ανανέωση έξυπνων συσκευών και αξεσουάρ με τη λύση του αυτόματου πωλητή.
Διαθεσιμότητα

Οι ενημερώσεις του HP TechPulse είναι διαθέσιμες παγκοσμίως από τον Μάρτιο του 2019. Το HP Tech Café Market είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 60 χώρες από τον Μάρτιο του 2019

About Freegr network

Από το Blogger.