τεχνολογία

Philips 222B9T: Νέα οθόνη αφής 22'' LCD με τεχνολογία SmoothTouch

Η MMD, brand license partner για τις οθόνες Philips, ανακοινώνει το Philips 222B9T με SmoothTouch. Εξοπλισμένη με τεχνολογία αφής 10 σημείων, stylus, προστασία IP54 απέναντι στη σκόνη και το νερό, μία σειρά από θύρες και μία εύκαμπτη βάση για εύκολη φορητότητα, αυτό το ευέλικτο μοντέλο είναι μια υψηλής ποιότητας λύση με πλούσια χαρακτηριστικά για τομείς τόσο διαφορετικούς όπως το λιανικό εμπόριο (Retail), το σημείο πώλησης (POS), το σημείο πληροφοριών (POI), το ξενοδοχείο, το κατάστημα, το εστιατόριο και η εκπαίδευση.
λανσάρισμα της 22” LCD οθόνης

Εύκολη διαδραστικότητα

Η οθόνη αφής Philips 222B9T εξασφαλίζει απλή, ομαλή και διαισθητική αλληλεπίδραση χάρη σε προηγμένες τεχνολογίες όπως το SmoothTouch, το οποίο εγγυάται μία φυσική, ανεμπόδιστη απόκριση αφής που βασίζεται στην τεχνολογία αφής προβεβλημένης χωρητικότητας (PCAP) 10 σημείων που επιτρέπει την πληκτρολόγηση με δέκα δάχτυλα, κοινή διεκπεραίωση εργασιών με συμμαθητές, ή το διαδραστικό gaming με πολλαπλούς παίκτες. Εξοπλισμένη με προηγμένη προστασία IP54 απέναντι στην επαφή, το νερό και τη σκόνη, αυτή η οθόνη είναι έτοιμη για εντατική χρήση, σε μία ευρεία ποικιλία συνθηκών.

Κορυφαία ποιότητα εικόνας

Διαθέτοντας μία 16:9 Full HD οθόνη, η Philips 222B9T προσφέρει στους χρήστες την ευχαρίστηση να απολαμβάνουν ευκρινείς λεπτομέρειες, βέλτιστη φωτεινότητα, και λαμπερά χρώματα για ρεαλιστικές εικόνες που βελτιώνονται ακόμη περισσότερο από τη λειτουργία SmartContrast της Philips, η οποία προσαρμόζει αυτόματα τα χρώματα και την ένταση του οπίσθιου φωτισμού για να αποδώσει τις εικόνες με το βέλτιστο δυνατό τρόπο, από φωτογραφίες μέχρι βίντεο και gaming. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία διαθέτει ακόμα και μία εύχρηστη λειτουργία εξοικονόμησης (Economy mode), εξασφαλίζοντας σταθερά χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Άνεση και συνδεσιμότητα

Η Philips 222B9T είναι σχεδιασμένη με γνώμονα της άνεση του χρήστη. Η αντιθαμβωτική επίστρωση οθόνης, η λειτουργία LowBlue Mode, και η τεχνολογία Flicker-Free παρέχουν βέλτιστη προβολή, ενώ η Philips SmartStand διαθέτει μια δομή σχήματος Ζ που επιτρέπει στους χρήστες να αυξήσουν ή να μειώσουν το ύψος και να δώσουν κλίση στην οθόνη προσαρμόζοντάς την σε οποιαδήποτε θέση τους βολεύει καλύτερα. Η συνδεσιμότητα είναι επίσης ένα σημαντικό πλεονέκτημα αυτής της οθόνης, η οποία προσφέρει στους χρήστες την άνεση της εισόδου πολλαπλών σημάτων, όπως τα VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, και HDMI 1.4, καθώς επίσης την ταχύτητα και λειτουργία του USB 3.1.
Η εύχρηστη, αποδοτικά βελτιωμένη οθόνη αφής Philips 222B9T θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα Απριλίου με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα €269.

About Freegr network

Από το Blogger.