ειδήσεις

H επαγγελματική οθόνη Philips 252B9 με οικολογική συνείδηση

Η MMD, brand license partner για τις οθόνες Philips, ανακοίνωσε τη νέα LCD οθόνη Philips 252B9 της σειράς B-Line με PowerSensor.
Για τη διασφάλιση της βέλτιστης οπτικής απόδοσης για όλες τις επαγγελματικές χρήσεις, η Philips 252B9 διαθέτει αναλογία απεικόνισης 16:10 τριών πλευρών χωρίς πλαίσιο για αυξημένο κάθετο χώρο οθόνης και είναι εξοπλισμένη με πάνελ IPS που επιτρέπει γωνίες θέασης 178°/178°, ακόμα και σε λειτουργία περιστροφής 90°. Η τεχνολογία IPS επίσης παρέχει φωτεινές, ευκρινείς εικόνες και προηγμένη ακρίβεια χρωμάτων που εκτιμούν επαγγελματίες φωτογράφοι, γραφίστες, επαγγελματίες στο χώρο της παραγωγής βίντεο, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές. 


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κατασκευάστριας «η Philips 252B9 είναι πρωταθλήτρια της βιωσιμότητας». Κύριο ρόλο σε αυτό παίζει ο αισθητήρας PowerSensor που μπορεί να ανιχνεύσει την ανθρώπινη παρουσία χρησιμοποιώντας ακίνδυνα υπέρυθρα σήματα, προκειμένου να μειώσει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης, όταν απουσιάζει ο χρήστης. Το αποτέλεσμα είναι η μείωση έως 80% στην κατανάλωση ενέργειας, καθώς επίσης και η εκτεταμένη διάρκεια ζωής της οθόνης.  Επιπροσθέτως, η Philips 252B9 είναι εξοπλισμένη με ένα διακόπτη zero-watt, ο οποίος απομονώνει εντελώς την οθόνη από την παροχή εναλλασσόμενου ρεύματος, θέτοντας αμέσως τέλος στη λανθάνουσα κατανάλωση ενέργειας, όταν η οθόνη δε χρησιμοποιείται. Συμβατή με τα ενεργειακά πρότυπα, όπως τα EnergyStar 7.0, EPEAT, WEEE, και RoHS, η οθόνη διαθέτει 85% ανακυκλωμένο πλαστικό μετά την κατανάλωση και 100% ανακυκλώσιμο υλικό συσκευασίας, για περαιτέρω μείωση του αποτυπώματος άνθρακα. 


Σε επίπεδο παραγωγικότητας και άνεσης η Philips 252B9 ενσωματώνει την τεχνολογία SmartErgoBase που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα αύξησης και μείωσης του ύψους, κλίσης και περιστροφής, ώστε να πετύχουν το ακριβές ύψος και γωνία που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους, διευκολύνοντας τη φυσική καταπόνηση των πολλών ωρών εργασίας. Η ενσωματωμένη VESA προσφέρει την πρόσθετη ευελιξία του εντοιχισμού της οθόνης.  


Η Philips 252B9 επίσης προσφέρει πολλαπλές τεχνολογίες βελτίωσης της άνεσης για απεικόνιση, όπως λειτουργία Flicker-Free, λειτουργία LowBlue mode για μεγαλύτερη ευεξία, και λειτουργία EasyRead για ρεαλιστική εμπειρία ανάγνωσης όπως σε χαρτί. Δύο ενσωματωμένα ηχεία, καθώς και πολλαπλές θύρες σύνδεσης για VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 ολοκληρώνουν τα χαρακτηριστικά του εν λόγω μόνιτορ. Η Philips 252B9 θα είναι διαθέσιμη από τα τέλη Μαρτίου 2019 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα 259 ευρώ.

About Freegr network

Από το Blogger.