freegr

Windows 10 May 2019 Update: Αυτές είναι όλες οι αλλαγές

Η Microsoft ανακοίνωσε την επερχόμενη μεγάλη αναβάθμιση του λειτουργικού της συστήματος, η οποία ακούει στο όνομα “Windows 10 May 2019 Update”. Η εταιρεία δεν θέλει να επαναλάβει το φιάσκο του Windows 10 October 2018 Update οπότε η ενημέρωση θα γίνει διαθέσιμη αρχικά σε advanced χρήστες και σε όσους την αιτηθούν χειροκίνητα. Το Windows 10 May 2019 Update θα εισάγει πολλές νέες δυνατότητες και θα ανανεώσει τον μηχανισμό του Windows Update, ώστε να αποφεύγονται διαφόρων ειδών προβλήματα κατά την ενημέρωση του λειτουργικού. 
Σε γενικές γραμμές, ο σκοπός της Microsoft είναι να δώσει περισσότερες επιλογές στους χρήστες, όσον αφορά τα updates των Windows. Επιπλέον, το Windows 10 May 2019 Update θα φέρει βελτιώσεις στην Εξερεύνηση των Windows και τη Διαχείριση Εργασιών, ένα νέο ανοιχτόχρωμο θέμα, νέα χαρακτηριστικά για το cloud-powered πρόχειρο, και πολλά ακόμη. 
Μία από τις σημαντικότερες αλλαγές που εισάγει το Windows 10 May 2019 Update είναι το “Windows Sandbox” για τα Windows 10 Pro. Το sandbox των Windows επιτρέπει στους χρήστες να τρέχουν εφαρμογές χωρίς να κάνουν αλλαγές στο σύστημα τους ή σε προσωπικά αρχεία. Στην ουσία, το Windows Sandbox λειτουργεί σαν μια ενσωματωμένη εικονική μηχανή που τρέχει Windows 10. Τέλος, σε μία δημοσίευση που έκανε η Microsoft, αναφέρει ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Windows 10 May 2019 Update κάποια στιγμή τον Μάιο, χωρίς ωστόσο να ορίσει συγκεκριμένη ημερομηνία.

About Freegr network

Από το Blogger.