κινητά

LG G8 ThinQ: Στην πρώτη θέση για την εξαιρετική κάμερα του

Το νεότερο LG G8 ThinQ έχει αναγνωριστεί από την VCX για την εξαιρετική απόδοση της κάμεράς του, σημειώνοντας από τις υψηλότερες βαθμολογίες μεταξύ όλων των smartphones στην έγκριτη μεθοδολογία ελέγχου της γερμανικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης. Ο πλήρης κατάλογος των δοκιμασμένων μοντέλων smartphone υπάρχει διαθέσιμος στη διεύθυνση https://vcx-forum.org/score. Με βαθμολογία 77 στα 100, τo LG G8 ThinQ κατατάχθηκε στην πρώτη θέση συγκρινόμενο με άλλα νέα μοντέλα smartphone, καθώς διαθέτει υψηλή ποιότητα εικόνων ακόμα και σε μη ιδανικές συνθήκες φωτισμού, καταφέρνοντας υψηλές αντιθέσεις στα χρώματα. Εκτός από την ποιότητα της εικόνας, η VCX εξέτασε την ταχύτητα αυτόματης εστίασης, την ταχύτητα λήψης, τη σταθεροποίηση της εικόνας, το χρώμα και το θόρυβο και διαπίστωσε ότι τo LG G8 ThinQ είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό σε όλους αυτούς τους τομείς. 
Το LG G8 ThinQ έρχεται εξοπλισμένο με πολλαπλές κάμερες για τη μέγιστη εμπειρία χρήσης, συμπεριλαμβανομένης της Z Camera για ακριβή έλεγχο στο φόντο των θολών σημείων έως και 256 επίπεδα. Αποτέλεσμα; Λήψεις με μια αίσθηση βάθους που δεν μπορεί να προσφέρει η συμβατική τεχνολογία κάμερας. Επιπλέον, ο εμπρόσθιος standard φακός διαθέτει αισθητήρα εικόνας 1,22μm, ο οποίος είναι περίπου 10% μεγαλύτερος από αυτόν του LG V40 ThinQ, επιτρέποντας στο LG G8 ThinQ να προσφέρει εικόνες με αξιοσημείωτα μεγαλύτερη σαφήνεια. 
Το smartphone της LG προσφέρει επίσης τη λειτουργία ‘Video Depth Control’, η οποία εξασφαλίζει τη βιντεοσκόπηση ενδεχομένως δύσκολων θεμάτων, όπως τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα, που δύσκολα μένουν ακίνητα. Με την ανάλυση της απόστασης και του βάθους, αυτό το νέο χαρακτηριστικό επιτρέπει στους χρήστες να «αιχμαλωτίζουν» ακριβώς αυτό που βλέπουν. Μαζί με μια εξαιρετικά αναβαθμισμένη εμπειρία φωτογραφικής μηχανής, το LG G8 ThinQ, προσφέρει άψογη αισθητική, συμπεριλαμβανομένης μιας πίσω κάμερας με μηδενική προεξοχή που βοηθά στη δημιουργία μιας ικανοποιητικά ομαλής επιφάνειας.

About Freegr network

Από το Blogger.