κινητά

Καινούρια Σειρά Galaxy A για τη Νέα Γενιά

Η Samsung Electronics Ltd. ανακοίνωσε επίσημα τη νέα σειρά Galaxy A, παρουσιάζοντας τα smartphones A10, Α20e, Α40, Α50, Α70 και Α80, τα οποία συνθέτουν την ισχυρότερη σειρά Galaxy Α της Samsung έως και σήμερα. Τα ολοκαίνουρια Galaxy A προσφέρουν τις πιο συναρπαστικές καινοτομίες σε μια νέα γενιά καταναλωτών, διαθέτοντας premium χαρακτηριστικά και λειτουργίες. 

«Η νέα σειρά Galaxy A ενσωματώνει κορυφαία τεχνολογία, καινοτομίες αιχμής και προηγμένες λειτουργίες, δίνοντας τη δυνατότητα στη σύγχρονη γενιά να κάνει όσα δεν μπορούν οι άλλες», δήλωσε ο Mark Notton, Director of Product Portfolio, Samsung Electronics Europe. «Η κατηγορία αυτή επαναπροσδιορίζεται από μια νέα γενιά που αποζητά το καλύτερο, για να εκπληρώσει τις ανάγκες της. Στη Samsung είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να συνεισφέρουμε σε αυτό, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια σειρά συσκευών που αποτελούν μοναδική επιλογή σε ό,τι αφορά την οθόνη, την κάμερα και τις επιδόσεις».

Η σειρά Galaxy A αποτελείται από έξι συσκευές και δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν το smartphone που ταιριάζει στον τρόπο ζωής τους. Είτε αυτός απαιτεί μεγάλη και φωτεινή οθόνη για παρακολούθηση περιεχομένου, είτε κάμερα με super ευρυγώνιο φακό ή έξυπνη, πανίσχυρη μπαταρία που διαρκεί όλη την ημέρα, η σειρά Galaxy A είναι η ιδανική πρόταση.
Σχεδιασμένη για την Ευρώπη

Η σειρά Galaxy A αναπτύχθηκε ως άμεση απόκριση στη διαρκή ανάπτυξη της κατηγορίας και στην αυξημένη προσδοκία των καταναλωτών, που αναζητούν ποιότητα και καινοτομία. Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, η Samsung παρουσιάζει τρείς ολοκαίνουριες συσκευές που αναπτύχθηκαν ειδικά για την Ευρώπη – το Α10, Α20e και το Α40. Και οι δύο συσκευές φέρουν την ίδια πρωτοποριακή καινοτομία της σειράς Galaxy A, ενώ το μικρότερο μέγεθος οθόνης απαντά στην ισχυρή καταναλωτική τάση για compact συσκευές στην Ευρώπη.

Galaxy 10 και Galaxy A20e

Η ευρεία Infinity-V οθόνη 6,2” του Galaxy A10 προσφέρει συναρπαστική εμπειρία προβολής σε μοναδικό σχεδιασμό, ενώ η φωτεινή κάμερα που διαθέτει, βελτιώνει ακόμα περισσότερο τις φωτογραφικές ικανότητες του χρήστη. Η μπαταρία 3,400 mAh προσφέρει χρήση χωρίς ανησυχία.
Το Galaxy A20e διαθέτει οθόνη 5.8” Infinity-U, για απρόσκοπτη πλοήγηση σε compact σχεδιασμό, για να ικανοποιεί την απαιτητική καθημερινότητα. 
Εξοπλισμένο με πανίσχυρη μπαταρία 3,000mAh, το A20e επιτρέπει παρακολούθηση ταινιών, gaming, και multitasking ενώ η τεχνολογία ταχείας φόρτισης 15W εγγυάται πως μια σύντομη φόρτιση θα είναι αρκετή για το 100% της μπαταρίας  της συσκευής.


samsung_galaxy_a10_front_blue.jpgsamsung_galaxy_a20e_back_white.jpg


Galaxy A40

Το Galaxy A40 απευθύνεται σε εκείνους που αποζητούν μια εκλεπτυσμένη συσκευή, αλλά δεν θέλουν να συμβιβαστούν στην εμπειρία θέασης ή στην απόδοση. Η  5.9” Full HD+ Super AMOLED Infinity-U οθόνη από άκρη σε άκρη, εξασφαλίζει αδιάλειπτη εμπειρία θέασης που χωράει άνετα στο χέρι. 
Το A40 διαθέτει τεχνολογία έξυπνης διπλής κάμερας, που δίνει τη δυνατότητα λήψης πλάνων ευρείας γωνίας μέχρι 123° και ευφυή τεχνολογία Βελτιστοποίησης Σκηνής με βάση την Τεχνητή Νοημοσύνη, που αναδεικνύει τα καλύτερα στοιχεία κάθε φωτογραφίας. Επίσης, διαθέτει μια πανίσχυρη μπροστινή κάμερα 25ΜΡ που μπορεί και προσαρμόζει τις λήψεις selfie για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Galaxy A50

Με premium χαρακτηριστικά κάμερας, μπαταρία ταχείας φόρτισης που διαρκεί και Infinity-U οθόνη, το Galaxy A50 σχεδιάστηκε για διαρκή σύνδεση με τον κόσμο. 

Το Galaxy A50 επιτρέπει την αποτύπωση και sharing φωτογραφιών με την τριπλή κάμερα, που είναι προσεκτικά σχεδιασμένη για να μιμηθεί το ανθρώπινο μάτι. Η τριπλή κάμερα με τον Ultra Wide φακόσε συνδυασμό με την τεχνολογία «intelligent switch» (ευφυής εναλλαγή), μπορεί να αναγνωρίσει και να προτείνει τη χρήση της λειτουργίας Wide Shot (Ευρεία Λήψη). Ο ευρυγώνιος φακός 25MPαποτυπώνει λαμπερές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της ημέρας και νύχτας. Σε συνδυασμό με τον φακό Βάθους, η κάμερα προσφέρει την εμπειρία Live Focus για όσα έχουν πραγματικά σημασία.

Εξοπλισμένο με αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος πάνω στην οθόνη, το A50 προσθέτει διαισθητικό ξεκλείδωμα ακόμα και με το ένα χέρι. 

samsung_galaxy_a40-a50.jpg


Galaxy A70

Με την 6.7” Infinity-U οθόνη, το Galaxy A70 παρέχει μια εκπληκτική εμπειρία από άκρη σε άκρη για καθημερινή χρήση. 

Η τριπλή κάμερα του Galaxy A70 είναι εξοπλισμένη με φακούς εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης 32ΜΡ (μπροστινής και πίσω όψης) για τη λήψη φωτεινών, ευκρινών φωτογραφιών, αδιαπραγμάτευτης ποιότητας, ανεξαρτήτως τόπου και χρόνου. Ο φακός Βάθους (Depth lens) δίνει τη δυνατότητα προσαρμογής του βάθους πεδίου για εστίαση πριν και μετά τη λήψη της φωτογραφίας. Σε συνδυασμό με τον 8MP Ultra Wide φακό, το A70 παρέχει οπτική γωνία προβολής όπως αυτή του ανθρώπινου ματιού. 

Το Galaxy A70 διαθέτει πανίσχυρη μπαταρία 4,500 mAh Υπερ-Ταχείας Φόρτισης στα 25W που δίνει την ελευθερία και την άνεση για sharing και αναπαραγωγή multimedia όλη μέρα. 

Η διαισθητική τοποθέτηση του αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος πάνω στην οθόνη, καθιστά την πρόσβαση στο Galaxy A70 πιο ελεγχόμενη και άμεση. 

samsung_galaxy_a70_combo_bluecoralwhite.jpg

Galaxy A80

Σχεδιασμένο για την ψηφιακή εποχή, το Galaxy A80 φέρει την πρώτη περιστρεφόμενη κάμερα της Samsung. Η αυτόματη, pop-up περιστρεφόμενη κάμερα, εγγυάται αψεγάδιαστο αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας τους ίδιους φακούς σε οποιαδήποτε περίσταση. Ταυτόχρονα, απελευθερώνει μία πλήρη οθόνη χωρίς παρεμβολές, τη νέα Infinity οθόνη 6.7” sAMOLED FHD+. Η αναπαραγωγή περιεχομένου πραγματοποιείται με ρεαλιστική λεπτομέρεια και σε συνδυασμό με τον ήχο Dolby Atmos, χαρίζει  μια πλήρη, καθηλωτική εμπειρία.
Το Galaxy A80 διαθέτει, επίσης, μπαταρία 3,700 mAh έξυπνης διαχείρισης που παρακολουθεί την καθημερινή ρουτίνα και τα μοτίβα χρήσης εφαρμογών. Επιπλέον, με τη δυνατότητα υπέρ-ταχείας φόρτισης 25W ο φορτιστής μένει στο σπίτι.

About Freegr network

Από το Blogger.