κινητά

iPhone XI επιβεβαιώνει ύπαρξη τριπλής κύριας κάμερας

Πριν από τρεις μήνες, ο Steve Hemmerstoffer είχε δημοσιεύσει κάποια σχέδια ενός πρωτότυπου του iPhone ΙΧ, που έδειχναν ότι το επερχόμενο iPhone θα διαθέτει τρεις κάμερες που θα βρίσκονται σε ένα «τετράγωνου» σχήματος εξόγκωμα στην αριστερή πάνω γωνία της συσκευής, μαζί με το φλας και ενδεχομένως έναν αισθητήρα ανίχνευσης βάθους (τύπου ToF, Time-of-Flight). Λέγεται ότι στην λύση της Apple χρησιμοποιείται ένας αισθητήρας 14 Megapixels και ένας 10 Megapixels μαζί με ένα τετραπλό φλας τύπου LED καθώς και μία υπερευρυγώνια κάμερα σε συνδυασμό με έναν αισθητήρα βάθους που θα βοηθήσει τόσο στο θόλωμα του παρασκηνίου σε ορισμένες λήψεις (bokeh) όσο και σε εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας (AR).  
Η συσκευή επίσης αναμένεται να διαθέτει ελαφρώς αναβαθμισμένη οθόνη σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, αν και όμοιας τεχνολογίας, με το περιθώριο ανάμεσα στην οθόνη και στο πλαίσιο να είναι μικρότερο. Η εγκοπή (notch) επίσης αναμένεται να είμαι μικρότερη σε μέγεθος χάρη στα μικρότερου μεγέθους στοιχεία του Face ID.
Apple-iPhone-XI.jpg.f7778b39add0bbe774f4fb039883f701.jpg
Στο εσωτερικό, η νέα γενιά iPhone XI θα ενσωματώνει το επόμενης γενιάς SoC της Apple, A13 και βεβαίως θα τρέχει το iOS 13, που αναμένεται να διαθέτει «Dark Mode». Φημολογείται επίσης ότι θα υποστηρίζεται «reverse wireless charging».

About Freegr network

Από το Blogger.