freegr

Τα καλύτερα monitors της LG για πολύωρη εργασία

Οι οθόνες της LG Electronics (LG) έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν άνετη και ξεκούραστη χρήση, είτε για τους φανατικούς gamers ή για τους επαγγελματίες με υψηλές απαιτήσεις. Με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές να έχουν γίνει για ολοένα και περισσότερους ανθρώπους αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική ζωή, η επιλογή του monitor παίζει καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του καταναλωτή.
Τα LG monitors διαθέτουν ανώτερη ποιότητα πλούσιων και ζωντανών χρωμάτων, ασύγκριτα καθαρή εικόνα και λεπτομέρεια από κάθε γωνία, για επιβλητική εμπειρία θέασης. Επαγγελματίες που εργάζονται πολλές ώρες στον υπολογιστή τείνουν να χρησιμοποιούν οθόνες μεγαλύτερου μεγέθους. Ιδανική σειρά monitors για τέτοιες περιπτώσεις είναι η LG UHD 4K, με λειτουργίες όπως το Flicker Safe, η οποία μειώνει ακόμα περισσότερο την καταπόνηση των ματιών, δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να εργάζεται ξεκούραστα.
Επιπλέον, το ενημερωμένο λογισμικό OnScreen Control 2 που διαθέτουν τα monitors της σειράς, επιτρέπει διάφορες διατάξεις και παρέχει τη βέλτιστη αναλογία διαιρούμενης οθόνης για μεγιστοποιημένη απόδοση θέασης, όταν πρόκειται για ανάλυση δεδομένων. Το αποκορύφωμα της λειτουργίας διαιρούμενης οθόνης είναι ότι η διεπαφή παρέχει τη δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης 4 διαφορετικών συσκευών (4 PBP) από κάθε συνδυασμό υποστηριζόμενων διεπαφών. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει 4 θύρες HDMI, επιτρέποντας τη σύνδεση τεσσάρων διαφορετικών συσκευών, για θέαση σε μία μόνο οθόνη.
Επιπλέον, η σειρά UltraWide ιδανική για multitasking με ανάλυση Full HD (2560X1080) με λόγο πλευρών 21:9 προσφέρει μεγαλύτερη επιφάνεια απεικόνισης σε σύγκριση με την οθόνη ανάλυσης Full HD με λόγο πλευρών 16:9. Αυτό σημαίνει πως οι επαγγελματίες μπορούν να έχουν ανοιχτά πολλαπλά παράθυρα και να βλέπουν περισσότερες μικρογραφίες εικόνων ταυτόχρονα.
Τέλος, η κυρτή βάση ενισχύει τη σταθερότητα για μοναδική απόδοση, καθώς μπορούν να ρυθμίσουν τη βάση για να αλλάξουν την κλίση, το ύψος και τη γωνία της οθόνης για μια πιο άνετη εμπειρία χρήσης.
Τα 4K, τα UltraWide καθώς και όλα τα monitors LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 Pixel.


About Freegr network

Από το Blogger.