freegr

Νέες οθόνες σχεδιασμένες από την Porsche

“Ο σχεδιασμός από το Studio F. A. Porsche” είναι συνώνυμο του εκλεπτυσμένου σχεδιασμού προϊόντος, σε ολόκληρο τον κόσμο. Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC περήφανα ανακοινώνει δύο νέες οθόνες σχεδιασμένες από τον φημισμένο σχεδιαστικό οίκο Studio F. A. Porsche: Η βραβευμένη U32U1 με Red Dot Design Award, μία 31,5" (80 εκ) premium επαγγελματική οθόνη με 4K ανάλυση και VESA Display HDR600, και η Q27T1, μία 27" (68,6 εκ.) QHD οθόνη δημιουργήθηκαν για τους οικιακούς χρήστες που εκτιμούν τον καλό σχεδιασμό.
Κορυφαία στο σχεδιασμό και στην τεχνολογία οθόνης: η AOC U32U1
Κορυφαία στο σχεδιασμό και στην τεχνολογία οθόνης: η AOC U32U1



U32U1 – Ένας τολμηρός, βραβευμένος σχεδιασμός για επαγγελματική χρήση

Μια πρώτη ματιά στην U32U1 αποκαλύπτει τον εντυπωσιακό, βραβευμένο με Red Dot Design Award σχεδιασμό του φημισμένου σχεδιαστικού οίκου, Studio F. A. Porsche.
Με τον κόσμο να αλλάζει αντίληψη για τη δουλειά και την προσωπική ζωή, ολοένα και περισσότεροι αμφισβητούν την αυστηρή διαφοροποίηση των προϊόντων που απευθύνονται σε επαγγελματική και προσωπική χρήση. Ο σχεδιασμός της οθόνης U32U1 αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό. Στοχεύει σε χρήστες με υψηλές αισθητικές απαιτήσεις και επικεντρώνεται στις τάσεις του κλασικού σχεδιασμού επίπλων. Η σωληνωτή τρίποδη βάση φαίνεται ανάλαφρη και της επιτρέπει να ξεχωρίζει σε κάθε περιβάλλον και περίσταση.
Υπερέχει επίσης και σε άλλα κορυφαία σχεδιαστικά χαρακτηριστικά: η τεσσάρων πλευρών χωρίς πλαίσιο, λεπτή οθόνη με δυνατότητα κλίσης στέκεται πάνω στη γυαλιστερή μεταλλική τρίποδη βάση του, που προσαρμόζεται στο ύψος έως 120 χιλ. Η πίσω πλάκα αλουμινίου με στρογγυλεμένες γωνίες, όπου βρίσκονται επίσης και οι θύρες καλωδίων, δημιουργεί μία καλή αντίθεση με το σκούρο γκρι επίπεδο πίσω κάλυμμα. Μία πραγματικά λειτουργική καινοτομία είναι ότι αυτό το κάλυμμα παραμένει στην ίδια θέση, όταν η οθόνη περιστρέφεται σε κατακόρυφη θέση (λειτουργία περιστροφής), ώστε τα καλώδια να παραμένουν επίσης στην ίδια θέση. Για περισσότερη ευελιξία, η οθόνη έρχεται με υποδοχή VESA για τοποθέτηση σε εξωτερικές βάσεις ή για εντοιχισμό.  
Εξαιρετική απόδοση για επαγγελματικές απαιτήσεις

Η πολύ μεγάλη 31,5" (80 εκ.) IPS οθόνη διαθέτει εντυπωσιακή 4K/UHD ανάλυση (3840 x 2160 pixels). Χάρη στη συμβατότητα με τις προδιαγραφές VESA Display HDR600 και HDR 10, η οθόνη προσφέρει χρωματικό βάθος 10 bit αποδίδοντας 1,07 δις χρώματα. Οι εικόνες ζωντανεύουν με εντυπωσιακή αντίθεση και τα χρώματα ποικίλουν από το λαμπερό λευκό έως το βαθύ μαύρο. Η οθόνη καλύπτει το 90% του χρωματικού χώρου DCI-P3, το οποίο την καθιστά μία ιδανική επιλογή για επαγγελματίες και λάτρεις του βίντεο και της φωτογραφίας, καθώς επίσης και για designers.
Ευρεία συνδεσιμότητα με USB-C

Εκτός από το σύνηθες HDMI 1.4 και τις θύρες DisplayPort 1.2, αυτή η οθόνη διαθέτει επίσης ένα HDMI 2.0, καθώς επίσης και θύρες USB-C και USB 3.1. Η σύνδεση USB-C παρέχει τη λειτουργία DisplayPort Alternate Mode για μεταφορά ακόμα και υψηλής ανάλυσης σημάτων video από ένα notebook ή άλλο υπολογιστή. Η παροχή USB Power μπορεί ταυτόχρονα να φορτίσει τη μπαταρία του notebook με έως και 65 W, και η USB 3.1 αναμετάδοση δεδομένων εξασφαλίζει απίστευτα γρήγορη μεταφορά δεδομένων.
Η AOC Q27T1: Εκεί όπου ο εντυπωσιακός σχεδιασμός συναντά την εξαιρετική εμπειρία θέασης.
Η AOC Q27T1: Εκεί όπου ο εντυπωσιακός σχεδιασμός συναντά την εξαιρετική εμπειρία θέασης.
27T1 – Εμπνευσμένη ασυμμετρία

Η ασύμμετρη βάση της Q27T1 συνεχίζει την σχεδιαστική κληρονομιά των προγενέστερων μοντέλων. Δεν εντυπωσιάζει μόνο με τον ξεχωριστό της σχεδιασμό, αλλά επίσης εκπλήσσει με τον τρόπο που ακολουθεί λογικά την κατανομή της δύναμης εντός της οθόνης για την τέλεια ισορροπία του βάρους της οθόνης. Αυτός ο σχεδιασμός δίνει έμφαση στην εκλεπτυσμένη δομική σχεδίαση προκειμένου να συγκρατήσει την οθόνη στη θέση της, παρόμοια με ένα σύγχρονο γλυπτό. Η οθόνη τριών πλευρών χωρίς πλαίσιο με καινοτόμο σχεδιασμό κρύβει το πλαστικό πλαίσιο στην αριστερή και δεξιά πλευρά κάνοντάς την να φαίνεται πραγματικά χωρίς πλαίσιο. Το κατώτερο bezel είναι γυαλιστερό, ενώ η ματ κυρτή πλάτη υπογραμμίζει τον απέριττο σχεδιασμό της οθόνης. Η καθαρή όψη της βάσης συνεχίζεται στο πίσω μέρος, όπου οι θύρες I/O είναι κρύβονται από ένα κάλυμμα, με ένα μόνο μικρό άνοιγμα για εξερχόμενα καλώδια, ενισχύοντας την συνολική κομψή εικόνα της Q27T1.
Εξίσου πειστικά χαρακτηριστικά

Το 27", IPS panel με αντιολισθητική επένδυση της Q27T1 της AOC εξασφαλίζει μία εξαιρετική εμπειρία θέασης χάρη στην Quad HD ανάλυση των 2560 x 1440 pixels. Η IPS τεχνολογία προσφέρει επίσης ευρείες γωνίες θέασης και εξαιρετική αναπαραγωγή χρωμάτων. Η οθόνη Q27T1, το πρώτο μοντέλο στη νέα σειρά οθονών T1 της AOC, προσφέρει μια ευρεία χρωματική γκάμα, καλύπτοντας το 90% του χρωματικού χώρου NTSC. Οι δύο HDMI και η μία DisplayPort θύρες επιτρέπουν στην οθόνη να συνδεθεί με μία ευρεία ποικιλία συσκευών, συμπεριλαμβανομένων desktop υπολογιστών, laptop, Blu-ray players και κονσόλες για gaming.
“Ο τέλειος συνδυασμός τεχνολογίας αιχμής και εξαιρετικού σχεδιασμού είναι αυτό που καθιστά τις νέες μας οθόνες που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με το Studio F. A. Porsche, κάτι πραγματικά ξεχωριστό,” δηλώνει ο Stefan Sommer, Director Marketing & Business Management Europe. “Μετά την μεγάλη επιτυχία των πρώτων οθονών που σχεδιάστηκαν από κοινού πριν δύο χρόνια, είμαι χαρούμενος που τώρα μπορούμε να παρουσιάσουμε δύο ακόμη μοντέλα που υπερέχουν με τον εξαιρετικό τους σχεδιασμό.”

About Freegr network

Από το Blogger.