104 εκατ. συνδρομητές παγκοσμίως για το Netflix

Περίπου 5,2 εκατομμύρια μέλη πρόσθεσε το τελευταίο τρίμηνο το Netflix, κυρίως εκτός ΗΠΑ. Έτσι, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία τη Δευτέρα, οι συνδρομητές της αγγίζουν πλέον τα 104 εκατομμύρια, από τους οποίους μάλιστα σχεδόν το 50% προέρχεται εκτός της αμερικανικής αγοράς. Μέσα σε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για το δεύτερο τρίμηνο του 2017, οι μετοχές του Netflix εμφάνισαν άνοδο πάνω από 10%.
Σύμφωνα με την ίδια, οι καλύτερες από το αναμενόμενο επιδόσεις της αποδεικνύουν πως αποδίδουν καρπούς οι επενδύσεις στην παραγωγή πρωτότυπου περιεχόμενου, με αποκλειστικές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, η κίνηση αυτή τη βοήθησε να αντεπεξέλθει στον ανταγωνισμό από online πλατφόρμες όπως το YouTube και η αντίστοιχη υπηρεσία της Amazon, όπως και στα συνδρομητικά κανάλια.
Η εταιρεία σημείωσε επίσης πως η μεγαλύτερη διείσδυση στις διεθνείς αγορές θα συμβάλει στην αύξηση των κερδών της την τρέχουσα χρονιά. Ενδεικτικό είναι πως στο δεύτερο τρίμηνο είδε τα έσοδά της να αυξάνονται κατά 32%, αγγίζοντας τα 2,8 δισ. δολάρια, ένα νούμερο που εκτιμά πως θα φτάσει στα 3 δισ. το επόμενο τρίμηνο. Τα κέρδη του Netflix στο τρίμηνο Απρίλιος-Ιούνιος έφτασαν τα 65,6 εκατομμύρια. Έτσι, σημείωσαν άνοδο κατά 60% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα της περασμένης χρονιάς.

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.